H hakanbelen Femtopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Ben de aynı hatayı alıyorum, sistem özelliklerim şu şekilde. Bora Dere dedi: Sistem özelliklerinizi belirtiniz, yetmiyor büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla...
Ben de aynı hatayı alıyorum, sistem özelliklerim şu şekilde. Bora Dere dedi: Sistem özelliklerinizi belirtiniz, yetmiyor büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla...
Çözüm Bora Dere 23 Mayıs 2021 Ekran kartınızın DirectX 11 API desteği olmadığı görünüyor. Hatanın sebebi bu. Ekran kartı yükseltmesi zorunlu maalesef.
Ekran kartınızın DirectX 11 API desteği olmadığı görünüyor. Hatanın sebebi bu. Ekran kartı yükseltmesi zorunlu maalesef.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.815 Makaleler 35 Çözümler 1.144 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 23 Mayıs 2021 #2 Ekran kartınızın DirectX 11 API desteği olmadığı görünüyor. Hatanın sebebi bu. Ekran kartı yükseltmesi zorunlu maalesef. Artı 1 Eksi Çözüm
Ekran kartınızın DirectX 11 API desteği olmadığı görünüyor. Hatanın sebebi bu. Ekran kartı yükseltmesi zorunlu maalesef.
KS KS H hakanbelen Femtopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 Tamamdır sağ olun. Artı 0 Eksi