MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 4 Eylül 2021 #11 Son sorum en son formatı 14 Ağustos'ta attım şimdi de atarsam sorun olur mu?
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 4 Eylül 2021 #12 MotoCBR dedi: Son sorum en son formatı 14 Ağustos'ta attım şimdi de atarsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Format çözüm değil oynadığın oyunlar sistemin için ağır oyun.
MotoCBR dedi: Son sorum en son formatı 14 Ağustos'ta attım şimdi de atarsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Format çözüm değil oynadığın oyunlar sistemin için ağır oyun.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 4 Eylül 2021 #13 SARAÇLI dedi: Format çözüm değil oynadığın oyunlar sistemin için ağır oyun. Genişletmek için tıkla... Birazda olsa performans artması için.
SARAÇLI dedi: Format çözüm değil oynadığın oyunlar sistemin için ağır oyun. Genişletmek için tıkla... Birazda olsa performans artması için.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 4 Eylül 2021 #14 MotoCBR dedi: Birazda olsa performans artması için. Genişletmek için tıkla... RAM ve SSD takviyesiyle artar formatla olmaz hocam. Kısacası sistemin eski ve ağır oyun oynayamazsın boşa format atma. MotoCBR dedi: Birazda olsa performans artması için. Genişletmek için tıkla... Buradan bilgisayarının hangi oyunları açacağına bakabilirsin. Site tam işe yarıyor mu emin değilim ama en azından bilgin olur Bilgisayarınız Hangi Oyunları Kaldırır? Bilgisayar hangi oyunları kaldırır sorusunun yanıtını kolayca alabileceğiniz internet sitelerini sizler için listeledik. www.webtekno.com
MotoCBR dedi: Birazda olsa performans artması için. Genişletmek için tıkla... RAM ve SSD takviyesiyle artar formatla olmaz hocam. Kısacası sistemin eski ve ağır oyun oynayamazsın boşa format atma. MotoCBR dedi: Birazda olsa performans artması için. Genişletmek için tıkla... Buradan bilgisayarının hangi oyunları açacağına bakabilirsin. Site tam işe yarıyor mu emin değilim ama en azından bilgin olur Bilgisayarınız Hangi Oyunları Kaldırır? Bilgisayar hangi oyunları kaldırır sorusunun yanıtını kolayca alabileceğiniz internet sitelerini sizler için listeledik. www.webtekno.com
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 4 Eylül 2021 #15 Windows 10 Enterprise 2015 LTSB 64-bit diyorum.