berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 15 Aralık 2019 #21 MuhammedSC dedi: BİOS'a giriş yapın. Orada CPU Core ratio gibi bir ayar olacak. Onu düşürün. Numpad tarafındaki - tuşu ile. Genişletmek için tıkla... deneyeyim numpad'siz klavye var başka tuşu vardır umarım
MuhammedSC dedi: BİOS'a giriş yapın. Orada CPU Core ratio gibi bir ayar olacak. Onu düşürün. Numpad tarafındaki - tuşu ile. Genişletmek için tıkla... deneyeyim numpad'siz klavye var başka tuşu vardır umarım
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 15 Aralık 2019 #22 berkingbad dedi: Aldığımda böyleydi ben dokunmadım Genişletmek için tıkla... İşlemciniz çok yüksek frekanslarda ondan olabilir aslında. Arkadaşların yönlendirmelerini takip edin.
berkingbad dedi: Aldığımda böyleydi ben dokunmadım Genişletmek için tıkla... İşlemciniz çok yüksek frekanslarda ondan olabilir aslında. Arkadaşların yönlendirmelerini takip edin.
M MuhammedSC Megapat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 580 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2019 #23 berkingbad dedi: deneyeyim numpad'siz klavye var başka tuşu vardır umarım Genişletmek için tıkla... Direkt olarak sayı ile yazabilirsiniz ama yine numpad gerektiriyor olabilir.
berkingbad dedi: deneyeyim numpad'siz klavye var başka tuşu vardır umarım Genişletmek için tıkla... Direkt olarak sayı ile yazabilirsiniz ama yine numpad gerektiriyor olabilir.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 15 Aralık 2019 #24 MuhammedSC dedi: Direkt olarak sayı ile yazabilirsiniz ama yine numpad gerektiriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... XMP ne oldugunu tam bilmiyorum ama kapattım. Bios'da cpu 3.7 olarak gözüküyor ama görev yöneticisinde farklı gözüküyor. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2019-12-15 at 00.23.49.jpeg 213,7 KB · Görüntüleme: 82 ee.png 19,3 KB · Görüntüleme: 28
MuhammedSC dedi: Direkt olarak sayı ile yazabilirsiniz ama yine numpad gerektiriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... XMP ne oldugunu tam bilmiyorum ama kapattım. Bios'da cpu 3.7 olarak gözüküyor ama görev yöneticisinde farklı gözüküyor.
M MuhammedSC Megapat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 580 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2019 #25 İşlemci Turbo Boost modunda 4.6GHz'ye kadar çıkabiliyor zaten.Yani OC yapılmamış. XMP ile alakalı problem olduğunu zannetmiyorum.
İşlemci Turbo Boost modunda 4.6GHz'ye kadar çıkabiliyor zaten.Yani OC yapılmamış. XMP ile alakalı problem olduğunu zannetmiyorum.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 15 Aralık 2019 #26 Dostum dedigimi yaptın mi?
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 22 Aralık 2019 #27 Aklıma şu geldi.Ben bilgisayarı Vatan Bilgisayar'da toplattım.Eve geldiğimde güç kablosunu orada unuttuğumu fark ettim.Gidip bir dükkandan 10 liraya yenisini aldım.Kalitesiz falan çıktı da ondan reset atıyor olabilir mi?
Aklıma şu geldi.Ben bilgisayarı Vatan Bilgisayar'da toplattım.Eve geldiğimde güç kablosunu orada unuttuğumu fark ettim.Gidip bir dükkandan 10 liraya yenisini aldım.Kalitesiz falan çıktı da ondan reset atıyor olabilir mi?