9600M sisteme distro önerisi

Acerdll

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır KDE+Mint kullanıyorum ve sebebsizce baydım artık KDE çok sıkıcı geliyor veya özelleştirmeye girmediğimden sade geliyor bilemiyorum orasını, birçok distro denedim Arch sevdim ama internet sorunu çekiyorum sitelerin yavaş yanıt vermesi vs bunu çözebilen varsa direkt olarak Arch'a geri dönmeyi planlıyorum. Ubuntu veya Debian based olanlarda bu internet sorununu yaşamıyorum. Fedora'da kullandım ama aşina olamadım bu öneriyi size bırakıyorum.

Kullandığım distrolar:
  • Mint.
  • Endeavouros.
  • Manjaro.
  • Sade Arch.
  • Zorin OS.
  • Fedora.

Sistemim:
  • NVIDIA 9600M GS.
  • 3GB RAM.
  • Intel Core 2 Duo.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi kartınızın marka ve modelini belirtirseniz internet konusunda size yardımcı olabiliriz.

Bir önceki konudada demiştiniz hocam MX diye ne bileyim hiç sevmedim..
3GB RAM ve Core 2 işlemci ile Xfce masaüstü öneriyorum. Onda da en iyisi MX Linux diyebilirim.
Görünümünü mü beğenmediniz? Birçok tema var. Değişiklik yapabilirsiniz.
İlle de farklı bir dağıtım olsun derseniz PCLinuxOS topluluk sürümlerinden TDE-Mini ve Trinity Big Daddy masaüstü yakışıklıdır:

İndirme sayfası:

3GB RAM ve Core 2 işlemci ile Xfce masaüstü öneriyorum. Onda da en iyisi MX Linux diyebilirim.
Görünümünü mü beğenmediniz? Birçok tema var. Değişiklik yapabilirsiniz.
İlle de farklı bir dağıtım olsun derseniz PCLinuxOS topluluk sürümlerinden TDE-Mini ve Trinity Big Daddy masaüstü yakışıklıdır:

İndirme sayfası:
Hocam peki fedora ya ne diyorsunuz? Xfce,KDE veya Deepin ortamı kurmak?

Fedora da iyidir. Sürüm yükseltmesi yaparken hatalar olabilir. Yükseltme yapmadan önce verilerinizi yedeklemenizi öneririm.

Buradan Xfce olanı kullanın bence.

İndirip canlı olarak açmayı deneyeceğim ve sizi bilgilendireceğim. Birde fedorayı kullanan bir hocam vardı çok iyi anlıyordu onuda etiketleyebilirseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı