Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gördüm diyor. Geçmişte yani. İlk çıktığında yani. Bazı karşılaştırma sitelerine bakınca herkesin görebileceği bir bilgidir.
Görünüşe göre geçmişe yolculuk yapabiliyorsunuz siz, ben de 1660S'i 1750tlye aldım ama bunu burada söylemenin hiçbir mantığı yok çünkü şu anki şartlarda bu kartları normal fiyatlardan almak imkansız.

Gördüm diyor. Geçmişte yani. İlk çıktığında yani. Bazı karşılaştırma sitelerine bakınca herkesin görebileceği bir bilgidir.
Türkçe olmayınca üstüne bilgi yetersiz olunca anlamıyorlar. Keşke anlatmasaydınız cevap vermeyecektim.

Bu fiyatlarda sabit mi kalacak yani

Piyasa değişkendir, görüp görmemeniz şu anki durumu değiştirmez. Ben de şöyle diyorum o zaman; altının gram fiyatı 7-8 sene önce 79 TL civarı idi. Altının ederi o kadar, 410 TL neymiş?

Piyasa değişkendir, görüp görmemeniz şu anki durumu değiştirmez. Ben de şöyle diyorum o zaman; altının gram fiyatı 7-8 sene önce 79 TL civarı idi. Altının ederi o kadar, 410 TL neymiş?
Tamamen farklı olay. Altın karaborsaya düşer mi? Çıkış fiyatı hala 329, 399 olan ürün bunlar lütfen düşünmeden yazmayın.

Tamamen farklı olay. Altın karaborsaya düşer mi? Çıkış fiyatı hala 329,399 olan ürün bunlar lütfen düşünmeden yazmayın.
Arz-Talep dengesi hiçbir zaman sabit kalmaz. Eğer dünyadaki tüm altın biter ve tüm altınları birkaç kişi elinde toplarsa o zaman karaborsaya düşer.

Arz-Talep dengesi hiçbir zaman sabit kalmaz. Eğer dünyadaki tüm altın biter ve tüm altınları birkaç kişi elinde toplarsa o zaman karaborsaya düşer.
Tamam işte durum da bu altın olayıyla ahlaksız. Ürünler çıkınca yine eski fiyatıyla çıkıyor talep var diye 800 dolar olmuyor, bizler 800 dolar yapıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…