960M Ani Fps Düşüşü

IvanDragoo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Bilgisayarım daha yeni ama her oyunda takılmalar oluyor.
Kartım 960m 4gb, işlemci i7 4720hq ve 8gb ram. Windows 10 kurulu.
Arada bir gpu kullanımı %99 dan %20-30 lara düşüyor ve fps 200-250 den direk 20 ye düşüyor 2-3 saniye sonra geçiyor.
Sıcaklık açısından bir çözüm önerisi olan varsa ağzını yormasın boşuna bilgisayar yeni zaten donanımsal bir sorunu da yok yapılması gereken bir ayar mı var acaba? (Not: şarja takılı ve yüksek perf. Modunda oynuyorum)

Sürücülerimi hiç güncellemedim cod serisi ve lol oynuyorum hepsinde oluyor oyunlar korsan değil.
Bilgisayar kasım 2015 üretim ben yılbaşında aldım güncellemelere nerden bakabilirim?
Ayrıca masaüstüm var gtx650 li aynı oyunlarda onda sorun çıkmıyor ve 3 yıldır hiç sürücü güncellemesi falan da yapmadım ona

Drivers | GeForce
Burdan gerekli aramayı yaparak güncel sürücüye ulaşabilirsiniz.

Teşekürler ama ondan kaynaklandığını sanmıyorum dedigim gibi masaüstü bilgisayarımda gtx650 var ve 3 yıldır hiç güncellemedim ve hiç sorun çıkmadı.
Gpu kullanımı yüzde 99 dan 20-30 a düşüyor ondan takılıyor ama neden düşüyor hala anlayamadım

FPS düşüşünün birden fazla sebebi olabilir. Sürücüler de en önemli sebeplerden. Yapmanızda fayda var. Olmazsa diğer arkadaşlar da yardım eder.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı