%97 bellek kullanımı normal mi?

Alexdesouza10

Hectopat
Yer
Maraş
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Benim PC'nin belleki çok yükseklerde gözüküyor. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• bellek.PNG
    1,8 KB · Görüntüleme: 207
1 GB RAM'im var önerebileceğiniz anti virüs programı var mı?

RAM 1 GB ise en ufak bir işlemde sistem zaten tamamını kullanır çok yetersiz olduğu için. Antivirüs için ise Windows'un kendi Defender uygulaması çalışıyorsa yeterli kanaatimce. Sistem özelliklerini tamamen yazarsınız eğer daha iyi bilgi verebiliriz. Ama 1 GB RAM kullanıyorsanız diğer bileşenlerde üç aşağı beş yukarı buna benzer nisbeten eski bir sistemdir. Yani antivirüs kurmak sisteminizi daha da ağırlaştırabilir.

Ben bir tane buldum Kaspersky diye onu indiriyorum tarasın virüslerini silsin onu geri silerim.

Ben bir tane buldum Kaspersky diye onu indiriyorum tarasın virüslerini silsin onu geri silerim.

Tabi tercih sizin isterseniz kurabilirsiniz. Virüs varsa temizler, indirdikten sonra eğer sisteminizi yavaşlatmadığını düşünürseniz silmenize bile gerek yok kalabilir. Yanıtlarım işinize yaradıysa sağ tarafta çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…