Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.587 Çözümler 134 12 Kasım 2023 #11 Florxsy BAN dedi: Gidemezsin ancak kimse başvuru yapmazsa sonuçta kontejyan açıkta kalacak alırlar. Genişletmek için tıkla... 97 Ortalama ile alan bir okula birilerinin başvuru yapmaması neredeyse imkansız.
Florxsy BAN dedi: Gidemezsin ancak kimse başvuru yapmazsa sonuçta kontejyan açıkta kalacak alırlar. Genişletmek için tıkla... 97 Ortalama ile alan bir okula birilerinin başvuru yapmaması neredeyse imkansız.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #12 Wlixe dedi: 97 ortalama ile alan bir okula birilerinin başvuru yapmaması neredeyse imkansız. Genişletmek için tıkla... Bazen gözden kaçmış olabiliyor ben nakil alırken son güne kadar 1. sıradaydım son gün biri nakil başvurusu yapıp geçti.
Wlixe dedi: 97 ortalama ile alan bir okula birilerinin başvuru yapmaması neredeyse imkansız. Genişletmek için tıkla... Bazen gözden kaçmış olabiliyor ben nakil alırken son güne kadar 1. sıradaydım son gün biri nakil başvurusu yapıp geçti.