970 AMD 3+ ile Athlon II x4 640 vs H81m-Plus ile G3258

poseydonsss

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz ki DX12 kapıda ve çoklu çekirdek performansı söz konusu. Şu anda sisteme G3258 işlemci takılı ve 4.3 Ghz'de overclocklu. Ama Gta V'de yaşadığım takılma sorunuyla beraber sistemimde zayıflıklar olduğunu farkettim. Sizce eski işlemcime yeni anakartla mı devam etmeliyim yoksa şimdiki sistemim iyi mi? Hangisi daha verimli olur. Gtx 770 ekran kartım var. Sizce Amd işlemcim darboğaz yapar mı? Kafamda deli sorular

Evet arkadaşlar düşüncelerinizi bekliyorum.

İmzanda gördüğüm kadarıyla ASUS H81M-Plus kullanıyorsun. Neden yeni bir anakart alma ihtiyacı duydun anlayamadım.
i5 4460 al, keyfine bak.
Dostum sorun şurada. En ucuz 4460 gördüğüm kadarıyla 580₺ civarında. Alacağım anakart ise 250-300₺ civarında. Yarı yarıya fiyat farkı var. Ayrıca H81m-Plus micro Atx. Yanlış sipariş etmişim. Bileşenler iç içe duruyor ve beni gıcık ediyor Sorunun özeti şu. Güzel bir Atx anakartla eski bir 4 çekirdek işlemci mi? Yoksa aynı sistem devam mı? Hangisi daha iyi çalışır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…