Dark Blood Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 41 17 Mayıs 2022 #1 Günlük kullanımımda eski SSD Samsung 860 EVO ile 2 senede 6TB veri yazarken, yeni aldığım Samsung 970 EVO Plus ile 1 haftada 750GB yazdı. Bunun nedeni nedir? Böyle gidersen 300TB ömrünü çok çabuk dolduracak. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2022
Günlük kullanımımda eski SSD Samsung 860 EVO ile 2 senede 6TB veri yazarken, yeni aldığım Samsung 970 EVO Plus ile 1 haftada 750GB yazdı. Bunun nedeni nedir? Böyle gidersen 300TB ömrünü çok çabuk dolduracak.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2022 #2 Sizin kullanım sıklığınızdan dolayı olabilir mi? Kendi kendine yazmıyordu herhalde.
Rovildi Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 705 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #3 Torrent'ten falan arşiv mi indirdin ne yaptın? Bilgisayara bir şey indirirken hangi sürücüye indirdiği kısayolu dikkat et derim öyleyse eğer.
Torrent'ten falan arşiv mi indirdin ne yaptın? Bilgisayara bir şey indirirken hangi sürücüye indirdiği kısayolu dikkat et derim öyleyse eğer.
Dark Blood Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 41 18 Mayıs 2022 #4 @Süleyman Yusuf Ikisini de ayni sekilde kullaniyorum, o kadarini dusunebilirim herhalde. Rovildi dedi: Torrent'ten falan arşiv mi indirdin ne yaptın? Bilgisayara bir şey indirirken hangi sürücüye indirdiği kısayolu dikkat et derim öyleyse eğer. Genişletmek için tıkla... Yok sadece sistem klonladim eski sata ssdden yeni m2 ssdye. Torrent falan indirmedim. Son düzenleme: 18 Mayıs 2022
@Süleyman Yusuf Ikisini de ayni sekilde kullaniyorum, o kadarini dusunebilirim herhalde. Rovildi dedi: Torrent'ten falan arşiv mi indirdin ne yaptın? Bilgisayara bir şey indirirken hangi sürücüye indirdiği kısayolu dikkat et derim öyleyse eğer. Genişletmek için tıkla... Yok sadece sistem klonladim eski sata ssdden yeni m2 ssdye. Torrent falan indirmedim.
Rovildi Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 705 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #5 Dark Blood dedi: @Süleyman Yusuf Ikisini de ayni sekilde kullaniyorum, o kadarini dusunebilirim herhalde. Yok sadece sistem klonladim eski sata ssdden yeni m2 ssdye. Torrent falan indirmedim. Genişletmek için tıkla... Aynen ondan dolayı olmuştur.
Dark Blood dedi: @Süleyman Yusuf Ikisini de ayni sekilde kullaniyorum, o kadarini dusunebilirim herhalde. Yok sadece sistem klonladim eski sata ssdden yeni m2 ssdye. Torrent falan indirmedim. Genişletmek için tıkla... Aynen ondan dolayı olmuştur.