İyi günler Samsung'un 970 Evo Plus 500GB versiyonu var bende. Bir dosyayı kopyalarken ya da yapıştırırken hızı 200 MB'ı geçmiyor resimdeki gibi hem SSD'den HDD'ye hem de tersini denedim ama hız yükselmiyor sorun nedir?
Anakartım ASRock B450M HDV R4.0.
Öyle bir düşüncem yoktu.
SSD içerisinde kopyalama işlemi yaptım bunda da başta 3 saniye kadar 1 GB'De başladı sonra gene bu hızlarda devam etti normal midir?
İlk başta büyük dosyaları hızlıca atıp sonrada küçük dosyaları atmak için uğraşması gayet doğal.
Yaklaşık 3,5 saniyede 1 GB veri yazması da başarılı bir durum.
Öyle bir düşüncem yoktu
SSD içerisinde kopyalama işlemi yaptım bunda da başta 3 saniye kadar 1 GB'De başladı sonra gene bu hızlarda devam etti normal midir ?
Normal hocam. Teknik terimlerle açıklayamıyacağım ama SSD'lerde belli bir sınır var, atıyorum 5 GB'lik dosyayı vaat ettiği hızla yazdırıyor kalan kısımlarda ise hız giderek düşüyor. SSD kalitesine göre dediğim 5 GB sınırı değişebiliyor.
Samsung'un yeni SATA SSD'si 860 EVO'yu inceliyoruz. 860 EVO, masaüstü bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlarla uyumlu bir SSD. 850 EVOânun yerine gelen
Samsung'un yeni SATA SSD'si 860 EVO'yu inceliyoruz. 860 EVO, masaüstü bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlarla uyumlu bir SSD. 850 EVOânun yerine gelen