leagyrosix Picopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 248 Çözümler 1 31 Temmuz 2023 #1 Anakart: ASUS Prime Z390-P Taşındığım için anakart kutumu bulamıyorum. Vidam yok muhtemelen. Anakartıma uyumlu SSD vidası nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023
Anakart: ASUS Prime Z390-P Taşındığım için anakart kutumu bulamıyorum. Vidam yok muhtemelen. Anakartıma uyumlu SSD vidası nereden bulabilirim?
Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 leagyrosix dedi: anakart: ASUS Prime Z390-P Taşındığım için anakart kutumu bulamıyorum. Vidam yok muhtemelen. Anakartıma uyumlu SSD vidası nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de yoktu kasa kutusundan çıkan birbirine uyan 2 tane vida var birini anakartta taktım üstünede bildiğin normal kasadaki vidadan taktım sorunsuz kullanıyorum. Son düzenleme: 1 Ağustos 2023
leagyrosix dedi: anakart: ASUS Prime Z390-P Taşındığım için anakart kutumu bulamıyorum. Vidam yok muhtemelen. Anakartıma uyumlu SSD vidası nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de yoktu kasa kutusundan çıkan birbirine uyan 2 tane vida var birini anakartta taktım üstünede bildiğin normal kasadaki vidadan taktım sorunsuz kullanıyorum.