SSD hız testlerinde çok hızlı bir şekilde veri yazılıp siliniyor. Birkaç kez üst üste hız testi yapıldıysa çok kolay bir şekilde TB'lara geçilebiliyor. @Lord Raiden
SSD hız testlerinde çok hızlı bir şekilde veri yazılıp siliniyor. Birkaç kez üst üste hız testi yapıldıysa çok kolay bir şekilde TB'lara geçilebiliyor. @Lord Raiden
Çok yüklenmişsiniz SSD'ye. 250 GB'lık diske 24 saatte 711 GB yazmak da nedir? 2 TB'lık 980 PRO olsa yine bir şey demeyeceğim de.
5 Yıllık Sınırlı Garanti veya 150 TBW (Yazılan Toplam Bayt) Sınırlı Garanti olduğu yazıyor ürün sayfasında. Bunun garantisi veriliyor. Bunun üstü de bonusu tabii.
Hayır sıfır aldım Format attim format attiktan sonra dosyalari kopyaladim. Grafik tasarimciyim ben. İs dosylari falan vardi. Bir de test etmek için 2-3 kere CrystalDiskMark'ta test yaptim. Surekli bir şeyler indirip yukluyorum.
Çok yüklenmişsiniz SSD'ye. 250 GB'lık diske 24 saatte 711 GB yazmak da nedir? 2 TB'lık 980 Pro olsa yine bir şey demeyeceğim de.
5 Yıllık Sınırlı Garanti veya 150 TBW (Yazılan Toplam Bayt) Sınırlı Garanti olduğu yazıyor ürün sayfasında. Bunun garantisi veriliyor. Bunun üstü de bonusu tabii.
Grafik tasarimciyim. Ayriyeten yedekledigim dosya da bir hayli buyuktu ama sanirim One Drive ve Google Drive yedeklemeleri de isin icine girince boyle oldu.
Anlamadığım konu; yani bu kadar kisa sürede bitiyorsa ne anlami kaldi o zaman? Ki ben daha bunun ustune cok şey yukleyip kaldiririm 1 seneye kalmaz. Degistirmek zorunda mi kalacagim ben simdi?