970 EVO Plus'a Windows 10 Kurulumu nasıl yapılmalı?

JuniorFd

Hectopat
500 GB modelini satın alacağım, başka depolama donanımım yok, USB içine Windows 10 medyası oluşturdum, SSD geldiğinde kurulumunu yapabilir miyim? Rufus programından falan anlamıyorum ben direkt USB'den kurulum yapmak istiyorum sorun yaşar mıyım? Çünkü bazı arkadaşlar BIOS'ta görünmüyor falan demiş görünmezse ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Rufus ile ISO'yu Flash belleğe yazdırman gerek. Direk atarsan çalışmaz.

Rufusta seçe tıkladığımda bu videodaki dosya çıkmıyor yalnız ben de, ben usb içine medyayı hazırlamıştım zaten ama rufus olmadan hazırladım, Microsoft'un sayfasından usb ye indirip hazırlamıştım Windows 10 medyasını, yarın geliyor ssd nasıl olacak şimdi ya kafam karıştı.

Elinizde ISO dosyası varsa USB'yi takıp hazırlayın.

ISO dosyası yok işte, ISO'yu hazır hale getirmişim zaten USB içinde, çünkü kurulum medyanız hazır demişti, shiftdeletenin Windows 10 USB hazırlama videosundan yapmıştım.

Anladım, buradan ISO'yu tekrar indirip USB'ye yazdırın.

Yani uefi ile uefi olmayan sistemlere farklı kurulum mu yapmamız gerekiyor? Uefi olanlar mutlaka rufusla yapılıp uefi olmayanlar usb ye hazırlanandan mı yapılıyor?

Evet, UEFI ve Legacy'nin dosya biçimi farklıdır. Rufus çok kullanıldığı için Rufus öneriyoruz.
Uefi destekleyen anakart varken legacy kurmak Ferrari ile 50 km hızın üstüne çıkmamak gibi bir şey o zaman, şimdi o usb yi biçimlendirip sıfırdan atmam gerek, iso dosyasını masaüstüne mi indireyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…