I IEfulimI Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 98 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar bu sabah Samsung M.2 970 EVO aldım format falan atıp işletim sistemini yükledim. CrystalDiskMark ile test ettim test sonuçları pek anlayamadım değerlerin normal mi anormal olanı var mı bakabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar bu sabah Samsung M.2 970 EVO aldım format falan atıp işletim sistemini yükledim. CrystalDiskMark ile test ettim test sonuçları pek anlayamadım değerlerin normal mi anormal olanı var mı bakabilir misiniz?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 17 Temmuz 2021 #2 Değerler gayet normal, bir sorun gözükmüyor.
KaanYalazer Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 176 Çözümler 1 17 Temmuz 2021 #3 Bir sorun gözükmüyor. Hayırlı olsun.
I IEfulimI Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 98 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #4 İlgilendiginiz için teşekkür ederim eski SSD ile arasında dağlar kadar fark varmış umarım eski SSD gibi bir süre sonra kafayı yemez. KaanYalazer dedi: Bir sorun gözükmüyor. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
İlgilendiginiz için teşekkür ederim eski SSD ile arasında dağlar kadar fark varmış umarım eski SSD gibi bir süre sonra kafayı yemez. KaanYalazer dedi: Bir sorun gözükmüyor. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #5 IEfulimI dedi: İlgilendiginiz için teşekkür ederim eski SSD ile arasında dağlar kadar fark varmış umarım eski SSD gibi bir süre sonra kafayı yemez. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Samsung bu hocam rahat olabilirsin.
IEfulimI dedi: İlgilendiginiz için teşekkür ederim eski SSD ile arasında dağlar kadar fark varmış umarım eski SSD gibi bir süre sonra kafayı yemez. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Samsung bu hocam rahat olabilirsin.