Arkadaşlar kendimce bir sistem topladım. Sizce nasıl ? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. @Recep Baltaş sizinde görüşünüzü merak ediyorum.
Anakart 970 Gaming, dikkat ederseniz GTX diye bir ifade geçmiyor başlıkta.Başlık 970 gaming yazıyor fakat 970 göremedim? Ayrıca sistem çok uyumsuz.
Uyarınız için teşekkürler.Anakart 970 Gaming, dikkat ederseniz GTX diye bir ifade geçmiyor başlıkta.
Sistemdeki uyumsuzluk nedir acaba çok merak ettim?Başlık 970 gaming yazıyor fakat 970 göremedim? Ayrıca sistem çok uyumsuz.
Benim burdaki amacım idare edecek bir sistem kurmak zamanla SSD, Ekran kartı ve PSU değişecek.Sıvı soğutma ve SSD bu bütceye kaanatimce yanlış. Onlardan kısıp ekran kartına vermelisin.
Evet gerçekten güzel vede idare edecek bir sistem .Hem uyumlu hem de ucuz.Arkadaşlar kendimce bir sistem topladım. Sizce nasıl ? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. @Recep Baltaş sizinde görüşünüzü merak ediyorum.
Eki Görüntüle 34530
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.