M Memzpower Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar kendimce bir sistem topladım. Sizce nasıl ? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. @Recep Baltaş sizinde görüşünüzü merak ediyorum.
Arkadaşlar kendimce bir sistem topladım. Sizce nasıl ? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. @Recep Baltaş sizinde görüşünüzü merak ediyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Kasım 2014 #2 R7 250 yapın bari ekran kartını. SSD 60 GB olacağı yerine hiç olmasın bu bütçe ve sistemde daha iyi.
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #3 Sıvı soğutma ve SSD bu bütceye kaanatimce yanlış. Onlardan kısıp ekran kartına vermelisin.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 29 Kasım 2014 #4 Oyun içinse olmamış. SSD tamamen gereksiz bana göre işlemci yüksek kasaya boşuna para verilmiş.
Çağlar SARIALİ Hectopat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 299 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Koordinatör 29 Kasım 2014 #5 Başlık 970 gaming yazıyor fakat 970 göremedim? Ayrıca sistem çok uyumsuz.
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 29 Kasım 2014 #6 Çağlar SARIALİ dedi: Başlık 970 gaming yazıyor fakat 970 göremedim? Ayrıca sistem çok uyumsuz. Genişletmek için tıkla... Anakart 970 Gaming, dikkat ederseniz GTX diye bir ifade geçmiyor başlıkta.
Çağlar SARIALİ dedi: Başlık 970 gaming yazıyor fakat 970 göremedim? Ayrıca sistem çok uyumsuz. Genişletmek için tıkla... Anakart 970 Gaming, dikkat ederseniz GTX diye bir ifade geçmiyor başlıkta.
Çağlar SARIALİ Hectopat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 299 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Koordinatör 29 Kasım 2014 #7 Silinen üye dedi: Anakart 970 Gaming, dikkat ederseniz GTX diye bir ifade geçmiyor başlıkta. Genişletmek için tıkla... Uyarınız için teşekkürler.
Silinen üye dedi: Anakart 970 Gaming, dikkat ederseniz GTX diye bir ifade geçmiyor başlıkta. Genişletmek için tıkla... Uyarınız için teşekkürler.
M Memzpower Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2014 #8 Çağlar SARIALİ dedi: Başlık 970 gaming yazıyor fakat 970 göremedim? Ayrıca sistem çok uyumsuz. Genişletmek için tıkla... Sistemdeki uyumsuzluk nedir acaba çok merak ettim? Silinen üye dedi: Sıvı soğutma ve SSD bu bütceye kaanatimce yanlış. Onlardan kısıp ekran kartına vermelisin. Genişletmek için tıkla... Benim burdaki amacım idare edecek bir sistem kurmak zamanla SSD, Ekran kartı ve PSU değişecek.
Çağlar SARIALİ dedi: Başlık 970 gaming yazıyor fakat 970 göremedim? Ayrıca sistem çok uyumsuz. Genişletmek için tıkla... Sistemdeki uyumsuzluk nedir acaba çok merak ettim? Silinen üye dedi: Sıvı soğutma ve SSD bu bütceye kaanatimce yanlış. Onlardan kısıp ekran kartına vermelisin. Genişletmek için tıkla... Benim burdaki amacım idare edecek bir sistem kurmak zamanla SSD, Ekran kartı ve PSU değişecek.
fthyrr1976fy Kilopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 41 Yer çanakkale -biga Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kontrolör 1 Aralık 2014 #9 Memzpower dedi: Arkadaşlar kendimce bir sistem topladım. Sizce nasıl ? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. @Recep Baltaş sizinde görüşünüzü merak ediyorum. Eki Görüntüle 34530 Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten güzel vede idare edecek bir sistem .Hem uyumlu hem de ucuz.
Memzpower dedi: Arkadaşlar kendimce bir sistem topladım. Sizce nasıl ? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. @Recep Baltaş sizinde görüşünüzü merak ediyorum. Eki Görüntüle 34530 Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten güzel vede idare edecek bir sistem .Hem uyumlu hem de ucuz.