SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 3 Kasım 2023 #1 Şu an 9700 puanım mevcut. Sizce neler ekleyebilirim? Baştan sona siyah olarak güncellemek istiyordum aslında ama size de bir sorayım dedim. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. https://steamcommunity.com/profiles/76561199207002376/
Şu an 9700 puanım mevcut. Sizce neler ekleyebilirim? Baştan sona siyah olarak güncellemek istiyordum aslında ama size de bir sorayım dedim. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. https://steamcommunity.com/profiles/76561199207002376/
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 10 Kasım 2023 #2 Hocam ortadaki büyük resimi nasıl ekliyoruz profile?
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 10 Kasım 2023 #3 Puanı 10k üzerine çektim ne önerirsiniz?
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.033 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #4 Ben olsam ya çerçeve değişirdim ya da videodaki gibi yapardım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben olsam ya çerçeve değişirdim ya da videodaki gibi yapardım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 10 Kasım 2023 #5 Tenseii dedi: Ben olsam ya çerçeve değişirdim ya da videodaki gibi yapardım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aklımda Dying Light 2 oyun profili alıp şeffaf yapmayı düşünüyorum. Nasıl olur sizce?
Tenseii dedi: Ben olsam ya çerçeve değişirdim ya da videodaki gibi yapardım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aklımda Dying Light 2 oyun profili alıp şeffaf yapmayı düşünüyorum. Nasıl olur sizce?
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.033 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #6 SensOuma dedi: Aklımda Dying Light 2 oyun profili alıp şeffaf yapmayı düşünüyorum. Nasıl olur sizce? Genişletmek için tıkla... Ben çok beğeniyorum sizin profilede yakışır öneririm. Keşke benim de 10k puanım olsa da alsam
SensOuma dedi: Aklımda Dying Light 2 oyun profili alıp şeffaf yapmayı düşünüyorum. Nasıl olur sizce? Genişletmek için tıkla... Ben çok beğeniyorum sizin profilede yakışır öneririm. Keşke benim de 10k puanım olsa da alsam
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 10 Kasım 2023 #7 Tenseii dedi: Ben çok beğeniyorum sizin profilede yakışır öneririm. Keşke benim de 10k puanım olsa da alsam Genişletmek için tıkla... Umarım sizde biriktirip alırsınız hocam teşekkürler yorumunuz için <3 Son düzenleme: 10 Kasım 2023
Tenseii dedi: Ben çok beğeniyorum sizin profilede yakışır öneririm. Keşke benim de 10k puanım olsa da alsam Genişletmek için tıkla... Umarım sizde biriktirip alırsınız hocam teşekkürler yorumunuz için <3
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 10 Kasım 2023 #8 Tenseii dedi: Ben çok beğeniyorum sizin profilede yakışır öneririm. Keşke benim de 10k puanım olsa da alsam Genişletmek için tıkla... 50 TL'ye alınabiliyordu en son hocam.
Tenseii dedi: Ben çok beğeniyorum sizin profilede yakışır öneririm. Keşke benim de 10k puanım olsa da alsam Genişletmek için tıkla... 50 TL'ye alınabiliyordu en son hocam.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.033 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #9 JunQhan dedi: 50 TL'ye alınabiliyordu en son hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle alacağım fakat 2 haftaya gelmesi sıkıntı.
JunQhan dedi: 50 TL'ye alınabiliyordu en son hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle alacağım fakat 2 haftaya gelmesi sıkıntı.
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 10 Kasım 2023 #10 Tenseii dedi: Evet hocam öyle alacağım fakat 2 haftaya gelmesi sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Biriktirmekten iyidir bence hocam tabi size kalmış.
Tenseii dedi: Evet hocam öyle alacağım fakat 2 haftaya gelmesi sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Biriktirmekten iyidir bence hocam tabi size kalmış.