Hocam ben kararsız kaldım. Bunlar iyi mi?Abartı değil. Kullanılacaksa bütçesi var ise, Alsa işine yarar. Kullanıma ve konfora önem veriyorsa değer.
Güvenilir. Bir çok alışveriş yapan var. Daha bugün biri almıştı.
Dediğim gibi hocam. Monitör olarak üstteki lenovo alınabilir, Dediğim gibi marka takıntınız yok ise, Attıklarımın tercih ederim ben.Hocam ben kararsız kaldım. Bunlar iyi mi?
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Tuf K5 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf K5 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf K5 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.365,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming M4 Wireless Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming M4 Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M4 Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.212,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming H1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming H1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming H1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yani aslında biraz takıntım var ama bir yandan da tüm cihazları aynı programdan yönetmek için demiştim.Dediğim gibi hocam. Monitör olarak üstteki lenovo alınabilir, Dediğim gibi marka takıntınız yok ise, Attıklarımın tercih ederim ben.
Hatta hocam sizinkinin alacağım ama monitörü Lenovo olarak değiştirerek. Hemen çözüm olarak işaretliyorum ilk attıklarınızı.Dediğim gibi hocam. Monitör olarak üstteki lenovo alınabilir, Dediğim gibi marka takıntınız yok ise, Attıklarımın tercih ederim ben.
Siz bilirsiniz. Benim önerilerim yukarıda.Yani aslında biraz takıntım var ama bir yandan da tüm cihazları aynı programdan yönetmek için demiştim.
Hatta hocam sizinkinin alacağım ama monitörü Lenovo olarak değiştirerek. Hemen çözüm olarak işaretliyorum ilk attıklarınızı.
Tamam hocam sizin attıklarınızı alacağım yardımınız için çok sağolun.Siz bilirsiniz. Benim önerilerim yukarıda.
Hatta çözüm olarak raporladım önerilerinizi.Tamam hocam sizin attıklarınızı alacağım yardımınız için çok sağolun.
Reddedilebilir. Genelde böyle şeyler pek çözüldü olarak işaretlenmiyor.Tamam hocam sizin attıklarınızı alacağım yardımınız için çok sağolun.
Hatta çözüm olarak raporladım önerilerinizi.
Hocam monitörü Lenovo ile değiştirip,mousepad'i siyah olan ile değiştirip, mouse'u siyah ile değiştirip, klavyeyi Asus ROG Strix Scope RX Red Switch ile değiştirsek alınır mı?Monitör,
Klavye,HP OMEN 22J05AA 25" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP OMEN 22J05AA 25" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP OMEN 22J05AA 25" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.611,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse,HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklık,Lamzu Atlantis Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır. OG V2: Stoklarımıza giriş...wraithesports.com
Mouse pad,Razer Blackshark V2 X Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir sürü alternatif var. Diğer şeylerden kısıp 240hzde alınabilir. 8900 civarı tutuyor. Geriye kalana stand alınır.KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Klavyeyi değiştirin. Monitör değiştirmedende alınabilir. Mouse lamzunun siyahını mı alıyorsunuz? Mouse pad klasse longteng modelinin siyahıyla mı değiştiriyorsunuz? Yoksa 90x40 olan mı?Hocam monitörü Lenovo ile değiştirip,mousepad'i siyah olan ile değiştirip, mouse'u siyah ile değiştirip, klavyeyi Asus ROG Strix Scope RX Red Switch ile değiştirsek alınır mı?
Yani değişimler şöyle hocam:Klavyeyi değiştirin. Monitör değiştirmedende alınabilir. Mouse lamzunun siyahını mı alıyorsunuz? Mouse pad klasse longteng modelinin siyahıyla mı değiştiriyorsunuz? Yoksa 90x40 olan mı?