Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Ben kendimce bir sistem topladım eksiği gediği var mı diye size de bir danışmak istedim.
1.anakart: MSI MPG Z390 GAMING Plus.
2.işlemci: Intel i7 9700K.
3.ekran kartı: MSI RTX2060 Super Gaming X.
4.RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB(2x8GB) 3600MHz.
5.güç kaynağı: Corsair tx-m 850M 80+ Gold PSU.
6.SSD: Samsung 970 Evo Plus 500GB 3500MB/s-3300MB/s m.2.
7.soğutucu: Corsair H100I RGB Platinum.
8.harddisk: Seagate 2TB 7200RPM Barracuda.
9.kasa: Cooler Master Masterbox MB520.
Not: İşlemciyi ekran kartına göre biraz daha iyi olması için aldım. İleride ekran kartı için güncelleme yapacağım zaman herhangi bir darboğaz veya bir sıkıntı ile karşılaşmak istemediğim için.
SilverStone'dan 80Plus Gold Sertifikalı, En Üst Kalite Güç Kaynağı! Silverstone Strider Gold S 850W toplam gücün neredeyse tamamını tek 12V kanalından verebilen yapısıyla yüksek kaliteli güç kaynağının sınırlarını yeniden çiziyor. Silverstone Strider Gold S 850W güç kaynağı; tek 12V...
www.teknobiyotik.com
İşlemci ve anakart olarak şunları tavsiye ederim, sıvı soğutmanın 1-2 alt modelini alırsanız bu bileşenleri alabiliyorsunuz.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Benim 6 sene önce topladığım i 7700K işlemcili bilgisayarım hala çoğu oyunu yüksek ayarlarda hatta bazı oyunları Ultra ayarlarda oynatıyor ama AMD'nin o kadar uzun ömürlü olduğunu ne duydum ne gördüm. Bundan dolayı Intel toplamak istiyorum zaten
Benim 6 sene önce topladığım i 7700K işlemcili bilgisayarım hala çoğu oyunu yüksek ayarlarda hatta bazı oyunları Ultra ayarlarda oynatıyor ama AMD'nin o kadar uzun ömürlü olduğunu ne duydum ne gördüm. Bundan dolayı Intel toplamak istiyorum zaten.
O zaman 10900K'den daha uzun ömürlü olduğunu söyleyeyim hem FX işlemciler yeterli OC ile hala iyi performans veriyor ve 7700K 3 yıl önce çıkmış olmasına rağmen nasıl 6 yıl önce kullandınız onu da anlayamadım.
O zaman 10900K'den daha uzun ömürlü olduğunu söyleyeyim hem FX işlemciler yeterli OC ile hala iyi performans veriyor ve 7700K 3 yıl önce çıkmış olmasına rağmen nasıl 6 yıl önce kullandınız onu da anlayamadım.
Karıştırmışım 6700k olacaktı. Ben 2 3 sene de bir bilgisayar 15 20 bin lira gibi sayıları vermek istemiyorum bilgisayar kurdu değilim sonuçta beni bir süre idare edecek ve yeteri kadar performansı verebilecek bir sistem peşindeyim