Sykaena Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #1 Merhaba, Bir abime böyle bir sistem topladık, monitör olarak da OLED düşünüyor. Sistemle aynı siteden olsun dedi gaminggen.tr'de yalnızca bunu bulabildim; ASUS ROG Strix XG27AQDMG 26.5 inç 240Hz 0.03ms 2K QHD G-Sync WOLED Pivot Gaming Monitör Üçüncü nesil WOLED teknolojisi, daha parlak beyaz pencereler, daha net metin ve gelişmiş hareket netliği sunar. www.gaming.gen.tr Site şartı yok, önerilerinizi bekliyorum. Bütçeden yana sorun yok. @bluerr yardımcı olursan sevinirim hocam.
Merhaba, Bir abime böyle bir sistem topladık, monitör olarak da OLED düşünüyor. Sistemle aynı siteden olsun dedi gaminggen.tr'de yalnızca bunu bulabildim; ASUS ROG Strix XG27AQDMG 26.5 inç 240Hz 0.03ms 2K QHD G-Sync WOLED Pivot Gaming Monitör Üçüncü nesil WOLED teknolojisi, daha parlak beyaz pencereler, daha net metin ve gelişmiş hareket netliği sunar. www.gaming.gen.tr Site şartı yok, önerilerinizi bekliyorum. Bütçeden yana sorun yok. @bluerr yardımcı olursan sevinirim hocam.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.186 Makaleler 8 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #2 XG27AQDMg iyidir, alabilirsiniz.
arda505 Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 @Sykaena Bu modelin bitiriş kaplaması değiştirilen varyantı gelecek eğer hemen almayacaksanız bilginize.
@Sykaena Bu modelin bitiriş kaplaması değiştirilen varyantı gelecek eğer hemen almayacaksanız bilginize.