D demirais Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 47 Cuma 11:57 #1 Arkadaşlar, fiyatına göre bu sistem iyi mi? Anakartı bilerek iyi seçtim. İleride ekran kartı falan değiştirme düşüncem var. Bu sistem 82bin. Maksimum 100bine çıkabilirim ama fazla da vermek istemiyorum. Monitör önerilerinizi de bekliyorum Son düzenleme: Cuma 12:51
Arkadaşlar, fiyatına göre bu sistem iyi mi? Anakartı bilerek iyi seçtim. İleride ekran kartı falan değiştirme düşüncem var. Bu sistem 82bin. Maksimum 100bine çıkabilirim ama fazla da vermek istemiyorum. Monitör önerilerinizi de bekliyorum
MelihÖzer Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.417 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:50 #2 Bütçe nedir?
D demirais Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 47 Cuma 12:50 #3 MelihÖzer dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... En fazla 100bin olur ama aklımda 80bini geçmemek var. Abartıya kaçmak istemiyorum. Çünkü anakartı iyi alıp diğer parçaları zamanla yükseltmeyi düşünüyorum. Bu arada yanına monitör de almayı düşünüyorum. Monitör önerilerinizi de bekliyorum
MelihÖzer dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... En fazla 100bin olur ama aklımda 80bini geçmemek var. Abartıya kaçmak istemiyorum. Çünkü anakartı iyi alıp diğer parçaları zamanla yükseltmeyi düşünüyorum. Bu arada yanına monitör de almayı düşünüyorum. Monitör önerilerinizi de bekliyorum