980 Ti en iyi modeli

Marshall1

Megapat
Daha fazla  
980 Tİ markalarından hangisi daha iyidir ve aralarındaki farklar nelerdir?

@Marshall1 Aralarındaki en büyük farklar tabikide soğutma tasarımlarıdır diğer farklar ise kullandıkları bileşenler ve saat frekanslarında yaptıkları değişikliklerdir.

Bana göre sıralama bu şekildedir;
Evga Kingpin > Evga Hydro copper > Galax HOF > Evga Classfield > MSI Lightning > Gigabyte G1> Asus DirectCU III Strix vs...

Arkadaş yazmakdan gına geldi. Kingpin hava soğutma için bir kart değildir. Ln2 ile kullanmak için tasarlanmıştır. Hava soğutma ile kullanacak arkadaşlara önermeyiniz.
Siz neye göre yaptınız acaba sıralamayı ?

Siz hangisini önerirsiniz peki yurt dışından getirteceğim çünkü.

Hocam Kingpin, ve HOF'un LN2 li modelini almayın. HOF tavsiye etmem onun 65 dereceye kadar fanlarının dönmeme gibi bir olayı yok. Benim tavsiyem ise Asus Strix, MSİ Gaming 6G, EVGA Classfield kartlarından birini seçmenizdir. Eğer custom sıvı soğutma kullanıyorsanız. EVGA Hydro Copper'lı modelei tercih edebilirsiniz.

İmkan varsa Strix veya Classfield almanızı öneririm. Asus'un tasarımında 3 adet fan mevcut daha sessiz daha etkili soğutma. EVGA zaten bu işin uzmanı.

Şöyle bir şey buldum

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-09-28-22-20-31.png
    61,6 KB · Görüntüleme: 336
4790K tavsiye etmem. Daha güncel bir sistem toplayabilirsiniz. X99 veya Z170 platformuna bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…