980 Ti sistem toplanır mı?

Lorthfer

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Ve bu konu hakkında bir çok kez buraya yazdım. Oynadığım oyunların 980 testine baktım ve 1060'a yakın olduğunu gördüm. Sizce 980 Ti ile bir bilgisayar toplamak geleceğe yönelik olur mu ? Yoksa 3-4 sene mi idare eder çok merak ediyorum. Bu konuları pek bilmiyorum yanlışım olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır bulabilirsen alma. Zaten bulamayacaksın. Pek geleceğe yönelik olmayabilir. Nasıl oyunları oynayacağınıza bağlıdır. 1070 alabilirsen al. (y)

Sıfır bulamazsın zaten. İkinci el ucuza bulabilirsen alınabilir. Yani 1070 alın.

Son düzenleme:
Neden geleceğe yönelik olmaz? GTX 980Ti ile GTX 1070 benzer performans gösteriyor. İkinci el uygun fiyata bulunmuşsa gayet alınabilir bir kart. Sadece TDP değeri yüksek. İkinci el uygun fiyata bulunmuşsa alınır bence.

Gtx 980 Ti ekran kartı kullanıcısydım. Oyun performansı da çok iyidir ama yeni güncel teknolojilere yönelin derim.
Alınmaz mı? Alınır elbette.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı