980 Ti ve 970 ile SLI yapmak

Dippy

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Resepsiyonist
Arkadaşlar alttaki sisteme sahibim. 2. bir ekran kartı almayı planlıyorum.
Şuan kafamda GTX980 ya da 980 Ti modeli var. 980 ya da 980 Ti modelini alıp 970 ile SLI yapabilir miyim ? bir sorun çıkartır mı ? Düzgün bir performans alabilir miyim ?
Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

• Asus Z97 PRO WİFİ AC
  • i7 4970K
  • 32 GB 1600 mhz RAM
  • Windforce GTX 970
  • Evga supernova 1000W g2 gold power supply
11798125_1004300699590389_1274260318_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir video da Titan X ile başka bir kart SLI yapılıyordu, Titan X ile böyle birşey mümkün mü ? Ya da video da yanlış mı görmüşümdür ? ^_^ Ek olarak 2x 970 mi tercih etmeliyim 1 adet 980 Ti mı ?

İlgili video: dakika 6.13

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoda yanlis duymadi isem 2 tane grafik karti var. Birisi Asus AMD R9 290x, digeri ise GTX Titan X. Ancak video sunucusunun kendisinin de soyledigi gibi ikisi bir arada calisamiyor. Burda bitcoin tarzi bir olay icin sistem topluyor sanirim. Kullanacagi programin hem amd icin hem de nvidia icin ozel destegi oldugunu ve ikisini de kullanmak istediginden bahsediyor. Sanirim programdan iki tane acip birisini amd ye digerini nvidia ya gore ayarlamak gibi bir amaci var. Sonuc olarak ne sli ne de crossfire yapmiyor bu adam. Iki ayri zamanda kullanmak icin iki farkli kart takmis sisteme butun olay bu. Iyi gunler dilerim :)

Dostum elinde GTX 970 var zaten. Fazla masrafa gerek yok bir tane daha 970 al bence.

980 Ti`a göre 4 5 FPS fazla vericektir 970 SLI baktığım benchmarklara göre.

Hangi benchmarklara baktınız bilmiyorum ancak tek başına 980Ti > SLI 970'den..

@Furkan Çomoğlu bu yorumu neye dayanarak yaptın? Hayır yani hangi bencmark videosu bu? Tek 980Tİ daha güçlü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı