S System Hunter Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 84 26 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar ekran kartını taktım fakat ekran gelmiyor onun dışında fanı falan çalışıyor. Buna çözüm yok mudur?
Arkadaşlar ekran kartını taktım fakat ekran gelmiyor onun dışında fanı falan çalışıyor. Buna çözüm yok mudur?
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 26 Eylül 2021 #2 System Hunter dedi: Arkadaşlar ekran kartını taktım fakat ekran gelmiyor onun dışında fanı falan çalışıyor. Buna çözüm yok mudur? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızda harici güç bağlantısı var ise yaptınız mı?
System Hunter dedi: Arkadaşlar ekran kartını taktım fakat ekran gelmiyor onun dışında fanı falan çalışıyor. Buna çözüm yok mudur? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızda harici güç bağlantısı var ise yaptınız mı?
S System Hunter Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 84 26 Eylül 2021 #3 hasuna dedi: Ekran kartınızda harici güç bağlantısı var ise yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... evet yaptım yani zaten yapılıydı fanlar çalışıyor ama ekran gelmiyor garip hasuna dedi: Ekran kartınızda harici güç bağlantısı var ise yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... driver yüklü değil ondan olurmu
hasuna dedi: Ekran kartınızda harici güç bağlantısı var ise yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... evet yaptım yani zaten yapılıydı fanlar çalışıyor ama ekran gelmiyor garip hasuna dedi: Ekran kartınızda harici güç bağlantısı var ise yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... driver yüklü değil ondan olurmu
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 26 Eylül 2021 #4 System Hunter dedi: Evet yaptım yani zaten yapılıydı fanlar çalışıyor ama ekran gelmiyor garip Driver yüklü değil ondan olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bayağı eski. Miyadını doldurmuş olabilir. Sorunun ekran kartında olduğuna emin misiniz acaba? Sistem ekran kartsız görüntü veriyor mu? System Hunter dedi: Evet yaptım yani zaten yapılıydı fanlar çalışıyor ama ekran gelmiyor garip Driver yüklü değil ondan olur mu? Genişletmek için tıkla... Sisteme hiç görüntü gelmiyorsa driver la ilgili bir durum yoktur.
System Hunter dedi: Evet yaptım yani zaten yapılıydı fanlar çalışıyor ama ekran gelmiyor garip Driver yüklü değil ondan olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bayağı eski. Miyadını doldurmuş olabilir. Sorunun ekran kartında olduğuna emin misiniz acaba? Sistem ekran kartsız görüntü veriyor mu? System Hunter dedi: Evet yaptım yani zaten yapılıydı fanlar çalışıyor ama ekran gelmiyor garip Driver yüklü değil ondan olur mu? Genişletmek için tıkla... Sisteme hiç görüntü gelmiyorsa driver la ilgili bir durum yoktur.
S System Hunter Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 84 26 Eylül 2021 #5 hasuna dedi: Ekran kartı bayağı eski. Miyadını doldurmuş olabilir. Sorunun ekran kartında olduğuna emin misiniz acaba? Sistem ekran kartsız görüntü veriyor mu? Sisteme hiç görüntü gelmiyorsa driver la ilgili bir durum yoktur. Genişletmek için tıkla... onboardla denedim oluyor ekran kartıyla denedim no signal yazıyor açılmıyor
hasuna dedi: Ekran kartı bayağı eski. Miyadını doldurmuş olabilir. Sorunun ekran kartında olduğuna emin misiniz acaba? Sistem ekran kartsız görüntü veriyor mu? Sisteme hiç görüntü gelmiyorsa driver la ilgili bir durum yoktur. Genişletmek için tıkla... onboardla denedim oluyor ekran kartıyla denedim no signal yazıyor açılmıyor
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 26 Eylül 2021 #6 System Hunter dedi: Onboardla denedim oluyor ekran kartıyla denedim no Signal yazıyor açılmıyor Genişletmek için tıkla... O zaman sorun ekran kartında. Ekran kartının kapasitörleri ne durumda? Bilginiz yoksa ön arka resim yüklerseniz bakabilirim.
System Hunter dedi: Onboardla denedim oluyor ekran kartıyla denedim no Signal yazıyor açılmıyor Genişletmek için tıkla... O zaman sorun ekran kartında. Ekran kartının kapasitörleri ne durumda? Bilginiz yoksa ön arka resim yüklerseniz bakabilirim.
S System Hunter Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 84 26 Eylül 2021 #7 hasuna dedi: O zaman sorun ekran kartında. Ekran kartının kapasitörleri ne durumda? Bilginiz yoksa ön arka resim yüklerseniz bakabilirim. Genişletmek için tıkla... bios pili falan diyolardı ondan olabilirmi
hasuna dedi: O zaman sorun ekran kartında. Ekran kartının kapasitörleri ne durumda? Bilginiz yoksa ön arka resim yüklerseniz bakabilirim. Genişletmek için tıkla... bios pili falan diyolardı ondan olabilirmi
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 26 Eylül 2021 #8 System Hunter dedi: BIOS pili falan diyorlardı ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam onla bunun bir ilgisi yok. Sistem hiç açılmasa dediğiniz olabilir ancak sorunun ekran kartında olduğu belli.
System Hunter dedi: BIOS pili falan diyorlardı ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam onla bunun bir ilgisi yok. Sistem hiç açılmasa dediğiniz olabilir ancak sorunun ekran kartında olduğu belli.
S System Hunter Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 84 26 Eylül 2021 #9 hasuna dedi: Hocam onla bunun bir ilgisi yok. Sistem hiç açılmasa dediğiniz olabilir ancak sorunun ekran kartında olduğu belli. Genişletmek için tıkla... tamamdır o zaman ben size fotoğraf atıcam şuan dışardayım eve geçince göndericem hasuna dedi: Hocam onla bunun bir ilgisi yok. Sistem hiç açılmasa dediğiniz olabilir ancak sorunun ekran kartında olduğu belli. Genişletmek için tıkla... instagramın varsa verirmisin ordan daha kolay olur
hasuna dedi: Hocam onla bunun bir ilgisi yok. Sistem hiç açılmasa dediğiniz olabilir ancak sorunun ekran kartında olduğu belli. Genişletmek için tıkla... tamamdır o zaman ben size fotoğraf atıcam şuan dışardayım eve geçince göndericem hasuna dedi: Hocam onla bunun bir ilgisi yok. Sistem hiç açılmasa dediğiniz olabilir ancak sorunun ekran kartında olduğu belli. Genişletmek için tıkla... instagramın varsa verirmisin ordan daha kolay olur
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 26 Eylül 2021 #10 System Hunter dedi: Tamamdır o zaman ben size fotoğraf atacağım şu an dışardayım eve geçince göndereceğim Instagram'ın varsa verir misin oradan daha kolay olur Genişletmek için tıkla... Instagram kullanmıyorum maalesef .
System Hunter dedi: Tamamdır o zaman ben size fotoğraf atacağım şu an dışardayım eve geçince göndereceğim Instagram'ın varsa verir misin oradan daha kolay olur Genişletmek için tıkla... Instagram kullanmıyorum maalesef .