9800 GT LoL FPS Sorunu

Daha fazla  
Bilgisayarım da (3 GB RAM) (9800 GT ) ekran kartı (dualcore i.p. e2180) işlemci mevcut ama bilgisayarı acarken yada bi oyuna girerken ki bu oyun LOL acayip derecede kasma ve FPS düşmesi yapıyor sebebi RAM midir HDD midir bu arada 500 GB HDD var ama bozuk :) Nereden biliyorum bazen okumuyor. Kablosunu çekip takıyorum okuyor hani bu sisteme ne eklersem en azından LOL'ü iyi bir FPS'de oynarım ?
Foxconn ana kartı mevcut ayrıca belirtiyim.

Yardımcı olabilecek kimse yokmu yok mu ?

Bilgisayarım da (3 GB RAM) (9800 GT ) ekran kartı (dualcore i.p. e2180) işlemci mevcut ama bilgisayarı acarken yada bi oyuna girerken ki bu oyun LOL acayip derecede kasma ve FPS düşmesi yapıyor sebebi RAM midir HDD midir bu arada 500 GB HDD var ama bozuk :) Nereden biliyorum bazen okumuyor. Kablosunu çekip takıyorum okuyor hani bu sisteme ne eklersem en azından LOL'ü iyi bir FPS'de oynarım ?
Foxconn ana kartı mevcut ayrıca belirtiyim.

Yardımcı olabilecek kimse yokmu yok mu ?
valla eğer deneyebilirseniz başka ram ile deneyin. Bende 2 GB RAM+9600 GT ile ultrada 60+ fps alıyordum. Ayrıca başka hdd ile deneyin sağlam bir tane ile.

Anakart modelini belirtip bütçe belirtmelisin.

ANAKART FOXCONN N15235 BÜTÇE 1000 TL VAR AMA YENİ PC TOPLAMAK İÇİN 1500 TL LAZIM DİE BİLİYORUM Kİ DOLAR NERDEYSE 4 OLDU O YÜZDEN COK ZOR BENDE 1000 TL YE GEREK İŞLEMCİ EKRAN KARTI VE RAM ALMAK İSİTORUM 400 W LİK Bİ KASA MEVCUT ONA GÖRE Bİ SİSTEM BİLGİSİ ALMAK İSTİYORUM HANİ BU ZAMANDA 1000 TL YE TOPLAYA BİLİRSİNİZ DERSENİZ KOPLE SİSTEMDE YAZABİLİRSİNİZ (OYUN İCİN)

ANAKART FOXCONN N15235 BÜTÇE 1000 TL VAR AMA YENİ PC TOPLAMAK İÇİN 1500 TL LAZIM DİE BİLİYORUM Kİ DOLAR NERDEYSE 4 OLDU O YÜZDEN COK ZOR BENDE 1000 TL YE GEREK İŞLEMCİ EKRAN KARTI VE RAM ALMAK İSİTORUM 400 W LİK Bİ KASA MEVCUT ONA GÖRE Bİ SİSTEM BİLGİSİ ALMAK İSTİYORUM HANİ BU ZAMANDA 1000 TL YE TOPLAYA BİLİRSİNİZ DERSENİZ KOPLE SİSTEMDE YAZABİLİRSİNİZ (OYUN İCİN)
Yeni konu açarsanız yardımcı olabiliriz.

Ayrıca istiyosan 500 TL'yede sistem toplarsın. 1000 TL'ye APU bir sistem toplanabilir. Yada İntel HD Graphics'li.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı