LITE tercih etmeniz daha iyi olacaktır MOBILE başlı başına sıkıntılı optimizasyon vs. ama tabi oynatabilir sizi.Pubg mobile rahat oynatırsa benim için iyi kaç fps alabilirim tencent emülatöründen
LITE tercih etmeniz daha iyi olacaktır MOBILE başlı başına sıkıntılı optimizasyon vs. ama tabi oynatabilir sizi.Pubg mobile rahat oynatırsa benim için iyi kaç fps alabilirim tencent emülatöründen
- AMD FX 4.100 3.60 MHz
- 4 Çekirdek
- 6 GB RAM
- 500 GB Hardisk
- 1 GB 128 Bit Ekran Kartı
Cevaplarınızı bekliyorum.
Normal Steam üzerindekini kaldırmaz ama Mobile ile Lite oynatır.
PUBG Lite'de verim alma ihtimalin çok yüksek (düşük ayarlar) normal PUBG'de hayal kırıklığına uğratır. GT9800 çok ama çok eski bir kart.
Lite tercih etmeniz daha iyi olacaktır Mobile başlı başına sıkıntılı optimizasyon vs. ama tabii oynatabilir sizi.
Bu kart bir zamanlar COD4 ' de 250 FPS aldıran karttı. Zamanın efsanesiPUBG LITE'de verim alma ihtimalin çok yüksek (düşük ayarlar) normal PUBG'de hayal kırıklığına uğratır. GT9800 çok ama çok eski bir kart.
Tahminimce 10FPS düşebilir.Merhaba sana bir soru sormak istiyorum. HD 8510 aldım HD 6570 kartım arızalandı diye yani adam beleşe değiştirdi. HD 6570 ile en düşük 60-70 FPS alıyordum gölgeler açık. Kaç FPS oynama olur? . Kart 4 GB.
beyaz bir ekran alıyorum oyuna giriş yapamadan nedeni ne olabilir?
Beyaz bir ekran alıyorum oyuna giriş yapamadan nedeni ne olabilir?
Doğru kartın DX11 desteği yok, haklı güç olarak yeterli olsa da dediğin gibi.Kaldırmaz hocam. Lite, Mobile, Normal hiçbirini. Ekran kartınız DirectX 10 destekliyor maksimum, o yüzden normal PUBG ve Lite PUBG oynayamazsınız çünkü bu oyunlar DirectX 11 istiyorlar. Mobile oynayabilirsiniz yüksek ihtimalle ancak çok kasar, sıkıntı yapar.
Yanlış bilgilendirme yapmayın. Lite oynayamaz. DirectX 11 desteklemiyor ekran kartı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.