9800 GT Sistem PUBG kaldırır mı?

- AMD FX 4.100 3.60 MHz
- 4 Çekirdek
- 6 GB RAM
- 500 GB Hardisk
- 1 GB 128 Bit Ekran Kartı

Cevaplarınızı bekliyorum.

Kaldırmaz hocam. Lite, Mobile, Normal hiçbirini. Ekran kartınız DirectX 10 destekliyor maksimum, o yüzden normal PUBG ve Lite PUBG oynayamazsınız çünkü bu oyunlar DirectX 11 istiyorlar. Mobile oynayabilirsiniz yüksek ihtimalle ancak çok kasar, sıkıntı yapar.

Normal Steam üzerindekini kaldırmaz ama Mobile ile Lite oynatır.

PUBG Lite'de verim alma ihtimalin çok yüksek (düşük ayarlar) normal PUBG'de hayal kırıklığına uğratır. GT9800 çok ama çok eski bir kart.

Lite tercih etmeniz daha iyi olacaktır Mobile başlı başına sıkıntılı optimizasyon vs. ama tabii oynatabilir sizi.

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Lite oynayamaz. DirectX 11 desteklemiyor ekran kartı.

Merhaba sana bir soru sormak istiyorum. HD 8510 aldım HD 6570 kartım arızalandı diye yani adam beleşe değiştirdi. HD 6570 ile en düşük 60-70 FPS alıyordum gölgeler açık. Kaç FPS oynama olur? . Kart 4 GB.
Tahminimce 10FPS düşebilir.

Kaldırmaz hocam. Lite, Mobile, Normal hiçbirini. Ekran kartınız DirectX 10 destekliyor maksimum, o yüzden normal PUBG ve Lite PUBG oynayamazsınız çünkü bu oyunlar DirectX 11 istiyorlar. Mobile oynayabilirsiniz yüksek ihtimalle ancak çok kasar, sıkıntı yapar.

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Lite oynayamaz. DirectX 11 desteklemiyor ekran kartı.
Doğru kartın DX11 desteği yok, haklı güç olarak yeterli olsa da dediğin gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı