9800 GT sistemde GTA IV kasıyor

BeratK61

Femtopat
Daha fazla  
GTA V'te en düşük ayarlarda 40-50 FPS alabiliyorken GTA IV'te medium ayarlarda kasıyor. Ne yapmam gerek? Kartta çok fazla OC var.

Sistem özellikleri: i5 3470 - 9800GT - 4+4 1333 MHz RAM.

Steam'de sistem gereksinimleri GT8600 yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun zaten optimizasyon sıkıntılı. Performans alamazsın.

Cyber GTA IV 2077 (!)

GTA IV'ün optimizasyonu rezalet. Ben R5 3600 ve GTX 1660Ti ile GTA V'i 8X MSAA ile Post FX ve Grass dışında her şey yüksekte çok rahat oynayabiliyorken GTA IV'de sinir krizi geçiriyorum.

Yapacak pek de bir şey yok kısacası.

@noclip @ReloadingData @AJFA Yanlış bilgi vermeyin, o kart eskide olsa GTA 4'ü ne hikmetse yağ gibi oynatıyordu. Bırak mediumu high'de kasmaması lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Patch'lerle sıkıntılara geçti. Aynı karttan bende de vardı. Oynanmıyordu. Yanlış bilgi vermiyoruz denedik çünkü.

Kötü optimizasyonu olması yanlış bilgiyse evet, yanlış bilgi veriyorum. GTA IV'ten bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…