V VertigoYigit Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 46 24 Mart 2022 #1 RAM 8 GB Ekran kartı 9800 GT İşlemci i5 650 Merhabalar, kısaca sistemimi yazayım. GTA tarzı oyunları seviyorum, GTA 5 zorlasa da açar mı? Ekstra olarak oyun önerileri verirseniz güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2022
Merhabalar, kısaca sistemimi yazayım. GTA tarzı oyunları seviyorum, GTA 5 zorlasa da açar mı? Ekstra olarak oyun önerileri verirseniz güzel olur.
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #2 Tahmini olarak 25-30 FPS alırsınız. Ayarları Low'a çekip eksik driver olmadığı sürece.
Metehan Berk Asıcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1.272 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #3 Gta san andreas, oynarsan Sa:mp falan oynayabilirsin.
V VertigoYigit Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 46 24 Mart 2022 #4 Lynch0 dedi: Tahmini olarak 25-30 FPS alırsınız. Ayarları Low'a çekip eksik driver olmadığı sürece. Genişletmek için tıkla... Bütün ayarlar low da 30 fps alabilirsem gene iyi olabilir oyunu oynamak istiyorum
Lynch0 dedi: Tahmini olarak 25-30 FPS alırsınız. Ayarları Low'a çekip eksik driver olmadığı sürece. Genişletmek için tıkla... Bütün ayarlar low da 30 fps alabilirsem gene iyi olabilir oyunu oynamak istiyorum
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #5 VertigoYigit dedi: Bütün ayarlar low da 30 fps alabilirsem gene iyi olabilir oyunu oynamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
VertigoYigit dedi: Bütün ayarlar low da 30 fps alabilirsem gene iyi olabilir oyunu oynamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
V VertigoYigit Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 46 24 Mart 2022 #6 Lynch0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sizce İyi Bir Şekilde Oynayabilir miyim?
Lynch0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sizce İyi Bir Şekilde Oynayabilir miyim?
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #7 VertigoYigit dedi: Sizce İyi Bir Şekilde Oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Drop olabilir fakat oynatır. Benimde sistemimde GT 520 var 25 fps olarak oynuyorum zevk alırsınız diye tahmin ediyorum
VertigoYigit dedi: Sizce İyi Bir Şekilde Oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Drop olabilir fakat oynatır. Benimde sistemimde GT 520 var 25 fps olarak oynuyorum zevk alırsınız diye tahmin ediyorum
V VertigoYigit Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 46 25 Mart 2022 #8 Lynch0 dedi: Drop olabilir fakat oynatır. Benimde sistemimde GT 520 var 25 fps olarak oynuyorum zevk alırsınız diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla... Tamam, boşa zaman kaybı olmasında o yüzden sordum. Metehan Berk Asıcı dedi: Gta san andreas, oynarsan Sa:mp falan oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Reis Sa:mp yi sömürdüm mta yı sömürdüm gta 4 ü sömürdüm bütün gta ları oynadım GTA V'i başka pc den 2 kere bitirdim, ben tekrardan GTA V oynamak istiyorum.
Lynch0 dedi: Drop olabilir fakat oynatır. Benimde sistemimde GT 520 var 25 fps olarak oynuyorum zevk alırsınız diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla... Tamam, boşa zaman kaybı olmasında o yüzden sordum. Metehan Berk Asıcı dedi: Gta san andreas, oynarsan Sa:mp falan oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Reis Sa:mp yi sömürdüm mta yı sömürdüm gta 4 ü sömürdüm bütün gta ları oynadım GTA V'i başka pc den 2 kere bitirdim, ben tekrardan GTA V oynamak istiyorum.