9800x3D 100% kullanılıyor

Büyük Baba

Picopat
Daha fazla  
9800x3D sahibiyim ama Unturned gibi basit bir oyun daha açılış ekranındayken bile CPU birkaç saniye 100% de çalışıyor. X870 anakartım var RTX 5080 ekran kartım var ve sıcaklıklar aşırı değil oyundayken de 80-100 derece arasında değişiyor hatta bazen sadece video izlerken bile 80 falan görüyor sonrasında biraz hareket edince düşüyor. Kaspersky ile tarama yaptım virüs yok diyor zaten GIF hariç neredeyse internetten güvenilir olmayan bir tek de Minecraft modları indirdim. Önceden böyle yapmıyordu. Şu an bir YouTube bir de arka planda Unturned açık CPU 90-100 arasında çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundayken 100 dereceye çok değil mi diyorsun? Hayır, çok. Oyunu açtığında birkaç saniye %100 kullanılması normal. Sonrasında 40-60 arası olursa sıkıntı yok.

Oyundayken 100 dereceye çok değil mi diyorsun? Hayır, çok. Oyunu açtığında birkaç saniye %100 kullanılması normal. Sonrasında 40-60 arası olursa sıkıntı yok.

Sonrasında da sıcaklık değerleri 70 derecenin altına düşmüyor aşırı yükselmiyor ama fan kullanımı standart Lian Li hydorshift 360 kullanıyorum fakat yine de sıcaklık sorunu yok 100 dereceden kastım kullanım olarak, asıl sorunum olan CPU kullanım yüzdesi 90-100 arasında oluyor ve çoğunlukla 100 görüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı