SSD: Samsung 1TB 980 Pro NVMe M.2 SSD - ve - wd_black SN850X.
PSU: ASUS TUF Gaming 750b 750W 80+ Bronze.
Soğutma: ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB 360mm Intel-AMD
Kasa: Lian Li O11 vision compact.
Fanlar: 2 tane Lian Li Uni fan reverse SL Wireless 3x120mm - ve - 1 tane ASUS TUF Gaming AF120A2R.
Öncelikle şunu söyleyeyim ekran kartı ve PSU bende var bir süre sonra ekran kartımı 5080le değiştireceğim ve PSU da ASUS TUF 850W Gold alacağım.
Bu sistem nasıl her şey uyumlu mu?
İşlemci soğutucu olarak o dediğiniz asla alınmaz çok pahalı onun yerine Arctic Liquid Freezer model sıvı soğutuculara bakın. Kasa ve fan zevk konusu bu yüzden istediğinizi seçin.
İşlemci soğutucu olarak o dediğiniz asla alınmaz çok pahalı onun yerine Arctic Liquid Freezer model sıvı soğutuculara bakın. Kasa ve fan zevk konusu bu yüzden istediğinizi seçin.
Kardeşimmm 5080 yerine 9070xt önermeyecek misin??? Hani AMD kalitesi??? Sende gizli Nvidia'cısın itiraf et . Şaka bir yana Yüzbaşımın önerileri çok daha iyi. Ramleri XPG Lancer yapardım. Lancer modeli minik bir tık daha iyi.
Kardeşimmm 5080 yerine 9070XT önermeyecek misin? Hani AMD kalitesi? Sende gizli NVIDIA'cısın itiraf et . Şaka bir yana Yüzbaşımın önerileri çok daha iyi. RAM'leri XPG Lancer yapardım. Lancer modeli minik bir tık daha iyi.
Yani abi bana kalsa 9070XT alırım birde O.C yaparım 5080'e yakın performans verir. Fakat herkesin amacı oyun değil, render gibi konularda maalesef NVIDIA daha iyi. Ama amaç oyunsa F/P açısından 9070XT daha iyi.
Hocam anakartı bugün sipariş ettim ama çok fark var mı acaba? SSD'ler bende var ikisini de yeni almayacağım RAM'ler de ucuza geldiği için değiştirmeyi düşünmüyorum sağ olun.