9800x3D + 5070 Ti sistem CS2'de 450 FPS veriyor

eyupcnmrt

Kilopat
Daha fazla  
GPU %45'i CPU %35'i geçmiyor. Her şeyi denedim 1280*960'da FPS 450 civarı sınırlanıyor gibi. Anlık bazen kullanımlar %60'lara yaklasıyor 1 saniyeliğine FPS 600 küsur oluyor ama 1 saniyeliğine. Kafayı yemek üzereyim, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ayarlar ile CS2 gibi bir oyunda zaten GPU kullanımını artıramazsınız. FPS değerleri gayet normal. 450 fps fersah fersah yetecek bir fps, hedefiniz kaç ki?

Bu ayarlar ile CS2 gibi bir oyunda zaten GPU kullanımını artıramazsınız. FPS değerleri gayet normal. 450 fps fersah fersah yetecek bir fps, hedefiniz kaç ki?
hedefim 540+ yani 540 in altina hic bir sekilde dusmemek. O kadar harcamayi bunun icin yaptim

hedefim 540+ yani 540 in altina hic bir sekilde dusmemek. O kadar harcamayi bunun icin yaptim
MSAA ayarını FXAA yaparsanız biraz upgrade alırsınız. Onun dışında sisteminizde bir problem yok.

res yukseltince sorun yasamiyorum ama alistigim cozunurlukte oynamak istiyorum ayrica 3060 ti takili iken 1280 960 da da sorun yasamiyordum isin enteresan tarafi

res yukseltince sorun yasamiyorum ama alistigim cozunurlukte oynamak istiyorum ayrica 3060 ti takili iken 1280 960 da da sorun yasamiyordum isin enteresan tarafi
İşlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için 5070ti'ın %50'si ile verdiği gücü 3060ti %80'i ile veriyorsa zaten benzer performans alırsınız. Sadece kullanımları artar. 9800x3d'den daha iyi bir işlemci de piyasada yok açıkcası, performans artırmak için ayarlarla oynamanız gerek artık.

res yukseltince sorun yasamiyorum ama alistigim cozunurlukte oynamak istiyorum ayrica 3060 ti takili iken 1280 960 da da sorun yasamiyordum isin enter
tam olarak sorun zaten 9800x3d nin 35% kullanimi gecmemesi gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…