Ryooo Femtopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #1 Merhaba Alan Wake 2 ındırdım sıstemım 5070 Ti ve 9800X3D. Full ayarlarda, sureklı FPS droplar oluyor ama genelde 130 cıvarında olmasına rağmen oyun hatalı gıbı ekran sureklı cızgıler gelıyor. Goruntu bozuklugu varmıs gıbı.
Merhaba Alan Wake 2 ındırdım sıstemım 5070 Ti ve 9800X3D. Full ayarlarda, sureklı FPS droplar oluyor ama genelde 130 cıvarında olmasına rağmen oyun hatalı gıbı ekran sureklı cızgıler gelıyor. Goruntu bozuklugu varmıs gıbı.
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.025 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #2 Vsync açmayı deneyin
Ryooo Femtopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #3 muratscd dedi: Vsync açmayı deneyin Genişletmek için tıkla... düzelmedi hocam
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.025 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #4 G-Sync açmayı deneyin ekranda çizgiler çıkıyorsa screen tearing yaşıyorsunuz sanırsam.
Ryooo Femtopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #5 muratscd dedi: G-Sync açmayı deneyin ekranda çizgiler çıkıyorsa screen tearing yaşıyorsunuz sanırsam. Genişletmek için tıkla... nerden acabılırım
muratscd dedi: G-Sync açmayı deneyin ekranda çizgiler çıkıyorsa screen tearing yaşıyorsunuz sanırsam. Genişletmek için tıkla... nerden acabılırım
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.025 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #6 Ryooo dedi: Nereden acabılırım? Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan. Monitörün G-SYNC desteklemesi lazım ama.
Ryooo dedi: Nereden acabılırım? Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan. Monitörün G-SYNC desteklemesi lazım ama.
Ryooo Femtopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #7 muratscd dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan. Monitörün G-SYNC desteklemesi lazım ama. Genişletmek için tıkla... destekliyor samsung odysys g4 ama bulamadım
muratscd dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan. Monitörün G-SYNC desteklemesi lazım ama. Genişletmek için tıkla... destekliyor samsung odysys g4 ama bulamadım
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.025 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #8 Ryooo dedi: Destekliyor Samsung odysys G4 ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Monitörün ayarlarından FreeSync veya G-SYNC ayarı açıkmı.
Ryooo dedi: Destekliyor Samsung odysys G4 ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Monitörün ayarlarından FreeSync veya G-SYNC ayarı açıkmı.
Ryooo Femtopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #9 low a cektım fuull ayarlar yınede oluyordu mfg ultrada suan duzgun calısıyor sanırsam mfg teknolojısı sıkıntılı bu oyunda muratscd dedi: Monitörün ayarlarından FreeSync veya G-SYNC ayarı açıkmı. Genişletmek için tıkla...
low a cektım fuull ayarlar yınede oluyordu mfg ultrada suan duzgun calısıyor sanırsam mfg teknolojısı sıkıntılı bu oyunda muratscd dedi: Monitörün ayarlarından FreeSync veya G-SYNC ayarı açıkmı. Genişletmek için tıkla...
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.025 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #10 Ryooo dedi: Low'a cektım fuull ayarlar yine de oluyordu MFG ultrada şu an duzgun calısıyor sanırsam MFG teknolojısı sıkıntılı bu oyunda. Genişletmek için tıkla... MFG sıkıntılı olabilirse evet geçilmeyi filan arttırıyor FPS'iniz yüksekse açmaya değmez.
Ryooo dedi: Low'a cektım fuull ayarlar yine de oluyordu MFG ultrada şu an duzgun calısıyor sanırsam MFG teknolojısı sıkıntılı bu oyunda. Genişletmek için tıkla... MFG sıkıntılı olabilirse evet geçilmeyi filan arttırıyor FPS'iniz yüksekse açmaya değmez.