Merhaba arkadaşlar,
Bu işlemci geliyor alacağım, ancak şöyle bir şey var. Kasım sonunda Kara Cuma olacak, o tarihte fiyatın inme ihtimali nedir? Beklemeli miyim, hemen alınır mı?
Onu belirtmemiş ve 9800x3D'nin oyun dışında 7800x3D'den iyi olduğu bariz ama yine de iş oyun birlikte gidecekse 7950x3D daha makul bence. Fiyatı da daha ucuz.
Şu an 23.730 olmuş. Bunlarda köfteci sanırım. Müşteri varsa köklüyorlar.
Eğer sıfırdan sistem toplanıyor ise benim gibi 9800x3D almak en mantıklısıdır. X870e anakartlarda bu işlemciler için ayarlamalar olacak yeni BIOS güncellemeleriyle Gigabyte yüzde 20 artış göstereceğini söyledi X3D işlemcilerin. Eğer ben oyuncuyum dersen 9800x3D almanı tavsiye ederim. Ama dersen ki ben oyun oynarım render alırım iş yaparım bununla dersen 9950x3D bekle. Hem oyun hem iş için en iyi işlemci olacak gibi.
Şu an 23.730 olmuş. Bunlarda köfteci sanırım. Müşteri varsa köklüyorlar.
Eğer sıfırdan sistem toplanıyor ise benim gibi 9800x3D almak en mantıklısıdır. X870e anakartlarda bu işlemciler için ayarlamalar olacak yeni BIOS güncellemeleriyle Gigabyte yüzde 20 artış göstereceğini söyledi X3D işlemcilerin. Eğer ben oyuncuyum dersen 9800x3D almanı tavsiye ederim. Ama dersen ki ben oyun oynarım render alırım iş yaparım bununla dersen 9950x3D bekle. Hem oyun hem iş için en iyi işlemci olacak gibi.
merhaba hocam. Bende sipariş geçtim bu ürünü ve 7800x3d kullanıcısıyım. Termal değerler için bu farkı verdim. Çünkü 7800x3d için 360mm soğutucu alıp kasa değişikliğine gidecektim. Fakat bu problemimi direkt işlemci değiştirerek bütçemi korudum. Size sorum bende asus b650m-r anakart var. Ben O.C yapmam ya da başka birşey yapmam. Tak çalıştır mantığında devam ederim. Sizde bu anakart bu işlemciye bir sorun çıkarır mı ? Teşekkür ederi.m