9800x3D alınır mı?

Mustafatekno

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bu işlemci geliyor alacağım, ancak şöyle bir şey var. Kasım sonunda Kara Cuma olacak, o tarihte fiyatın inme ihtimali nedir? Beklemeli miyim, hemen alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatın inme ihtimali yok bence. Daha yeni çıktı ürün. 7800x3D 17k olmuş. 9800x3D ile fark makul ise 9800x3D yoksa 7800x3D alın.

nova da yarım saat önce 21.000tl fiyattaydı. Yarım saatte 2100 tl zam yapmışlar.

Söylenecek o kadar çok şey varki aslında. Bezdim ben artık konuşmuyorum.

7800x3D almak daha mantıklı gibi bence 16-17'ye. Eğer 4090 ile 1080p'de oynamıyorsanız. 6-7k fark az değil.

Şu an 23.730 olmuş. Bunlarda köfteci sanırım. Müşteri varsa köklüyorlar.

Eğer sıfırdan sistem toplanıyor ise benim gibi 9800x3D almak en mantıklısıdır. X870e anakartlarda bu işlemciler için ayarlamalar olacak yeni BIOS güncellemeleriyle Gigabyte yüzde 20 artış göstereceğini söyledi X3D işlemcilerin. Eğer ben oyuncuyum dersen 9800x3D almanı tavsiye ederim. Ama dersen ki ben oyun oynarım render alırım iş yaparım bununla dersen 9950x3D bekle. Hem oyun hem iş için en iyi işlemci olacak gibi.

merhaba hocam. Bende sipariş geçtim bu ürünü ve 7800x3d kullanıcısıyım. Termal değerler için bu farkı verdim. Çünkü 7800x3d için 360mm soğutucu alıp kasa değişikliğine gidecektim. Fakat bu problemimi direkt işlemci değiştirerek bütçemi korudum. Size sorum bende asus b650m-r anakart var. Ben O.C yapmam ya da başka birşey yapmam. Tak çalıştır mantığında devam ederim. Sizde bu anakart bu işlemciye bir sorun çıkarır mı ? Teşekkür ederi.m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…