9800x3D için sıvı soğutma önerisi

Arkadaşlar bütçe sınırım yok fakat fiyatı makul performansı güzel bir şey arıyorum.

Şöyle bir durum var, normalde Arctic III 360 Pro alacaktım ve fiyatı 7 bin lira civarı. Fakat kasamdaki fanlar Lian Li olacağı için tek yazılım üzerinden sıvı soğutucuyu da kontrol edebilmek için Lian Li sıvı soğutucu alasım var.

Siz ne önerirsiniz?

Arkadaşlar bütçe sınırım yok fakat fiyatı makul performansı güzel bir şey arıyorum.

Şöyle bir durum var, normalde Arctic III 360 Pro alacaktım ve fiyatı 7 bin lira civarı. Fakat kasamdaki fanlar Lian Li olacağı için tek yazılım üzerinden sıvı soğutucuyu da kontrol edebilmek için Lian Li sıvı soğutucu alasım var.

Siz ne önerirsiniz?
Bütçen çıkarsa Lian li hydroshift modelini alabilirsin. Veya hydroshift 2 yide bekleyebilirsin.

Bütçen çıkarsa Lian li hydroshift modelini alabilirsin. Veya hydroshift 2 yide bekleyebilirsin.
Hocam aslında ben de LCD 'li lianli sıvı soğutucu istiyordum fakat bu sizin dediğiniz modelin bir tık pahalı olanı galahad II LCD olanı alacaktım. Fakat redditte epey bir araştırınca öğrendim ki LCD ekran zamanla bozulmuş birçok kişide. LCD Flickering diye aratınca çıkıyor bir sürü konu. o yüzden lianli'nin LCD li modellerine pek güvenemiyorum. Sizin dediğiniz model nasıldır hiçbir fikrim yok ama tedirgin ediyor beni şu durum. O yüzden dertsiz başıma dert açmamak adına LCD olmayan modellerinden alayim diyorum siz ne dersiniz? Ama eğer hydroshift sağlam diyorsanız ona da bütçem yetiyor.

Hocam aslında ben de LCD'li Lian Li sıvı soğutucu istiyordum fakat bu sizin dediğiniz modelin bir tık pahalı olanı galahad II LCD olanı alacaktım. Fakat Reddit'te epey bir araştırınca öğrendim ki LCD ekran zamanla bozulmuş birçok kişide. LCD flickering diye aratınca çıkıyor bir sürü konu. O yüzden Lian Li'nin LCD'li modellerine pek güvenemiyorum. Sizin dediğiniz model nasıldır hiçbir fikrim yok ama tedirgin ediyor beni şu durum. O yüzden dertsiz başıma dert açmamak adına LCD olmayan modellerinden alayim diyorum siz ne dersiniz? Ama eğer hydroshift sağlam diyorsanız ona da bütçem yetiyor.

Hocam bende hydroshift modelini alacaktım ama sonradan ROG Ryujin aldım. Bence hydroshift modelide gayet güzel. Ben araştırıken hiç öyle bir sorun görmemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı