gmGhost Picopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 22:10 #1 Evet, sonunda bugün sistemimi topladım ancak kafamda bir soru var ve deli ediyor. İşlemciyi kutusuz Vatandan aldım. Bu bana sorun yaratır mı? Aydınlatın, delirmek üzereyim. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:16
Evet, sonunda bugün sistemimi topladım ancak kafamda bir soru var ve deli ediyor. İşlemciyi kutusuz Vatandan aldım. Bu bana sorun yaratır mı? Aydınlatın, delirmek üzereyim.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.272 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer İstanbul Dün 22:18 #2 Hiçbir sorun yaratmaz. Kutusu işinize yaramaz diye tahmin ediyorum.
gmGhost Picopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 22:20 #3 roxy1881 dedi: Hiçbir sorun yaratmaz. Kutusu işinize yaramaz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım öyle olur çünkü sistem toplamak için çok uğraştım sağol bu arada teşekkürler
roxy1881 dedi: Hiçbir sorun yaratmaz. Kutusu işinize yaramaz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım öyle olur çünkü sistem toplamak için çok uğraştım sağol bu arada teşekkürler
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.696 Çözümler 10 Dün 22:20 #4 Garanti farkı var tray işlemcide satıcı garantili süre genelde 1 yıl, boxlarda 3 yıl AMD garantisi var. AMD ve Intel işlemci garanti sorgulama nasıl, nereden yapılır? | İncehesap blog AMD ve Intel İşlemci Garanti Sorgulama Nasıl, Nereden Yapılır? | İncehesap Blog
Garanti farkı var tray işlemcide satıcı garantili süre genelde 1 yıl, boxlarda 3 yıl AMD garantisi var. AMD ve Intel işlemci garanti sorgulama nasıl, nereden yapılır? | İncehesap blog AMD ve Intel İşlemci Garanti Sorgulama Nasıl, Nereden Yapılır? | İncehesap Blog