MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi tavsiye etmem sorunlu anakart ben kullandım ha bire problem yaratıyor tavsiye edeceğim anakart X870e anakart özelliğini taşıyan ASUS ROG STRIX B850-E anakart epeyce X870e anakartlarla karşılaştır aynı özelikleri barındırıyor.
Genel olarak cs2 oynuyorum ancak çocuklar nadiren başka oyunlara çağırabiliyor..1280/960 oynuyorum. Parçalar birbirine uyumlu olur mu açılmama yapar mı onu merak ediyorum aslında.. anakart taksitli şekilde amazonda indirimde o yüzden onu seçtim
Hayır açılmama vs. yapmaz tabi ki ama mevcutları söylemedin. O anakart hakkında baya bir şikayet duymuştum ama sıkıntısı ne çözüldü mü vs. bilmiyorum. Belki de kullanıcı kaynaklı hatalardır, sende hiç olmaz. Sorun yaşamayan da çok çünkü.
Hayır açılmama vs. yapmaz tabi ki ama mevcutları söylemedin. O anakart hakkında baya bir şikayet duymuştum ama sıkıntısı ne çözüldü mü vs. bilmiyorum. Belki de kullanıcı kaynaklı hatalardır, sende hiç olmaz. Sorun yaşamayan da çok çünkü.
Şu an mevcutta i7 13700k ve Asus tuf z690 Plus var. Amd ye geçmek istiyorum artık Ramlar expo değil açar mı ya da power yeter mi bilemedim.. Soğutucu şimdilik yeter diye düşündüm çok ısınmıyormuş
Valla ben senin yerinde olsam su an gecmezdim, islemcin ve anakartin zaten yeterince iyi. Su an fiyati yuksek gibi geliyor bana, belki stok sikintisindandir.
Valla ben senin yerinde olsam su an gecmezdim, islemcin ve anakartin zaten yeterince iyi. Su an fiyati yuksek gibi geliyor bana, belki stok sikintisindandir.