9800x3D sistem toplanır mı?

Evde elektrik kesilirse kasa nasıl calisacak kanka.

Elektrik demedim internet dedim. Arızalardan dolayı internet kesilme durumları yaşanıyor ya hani.

Hocam aklıma gelmişken şunu da sormak istedim önerdiğiniz anakartı 9800x3D ile kullanmak için BIOS güncellemesi yapmama ihtiyaç var mı?

Bir de hocam MSI MAG X870 Tomahawk modelle farkı nedir hocam hangisi daha iyidir? Fiyatları çok yakın hangisi iyi ise onu alayım.

Son düzenleme:
Aralarında çok az fark var Tomahawk iyidir. M2 yuvası 4 tane var onda. Onuda alabilirsiniz. Ayrıca bios güncellemesine her zaman ihtiyaç var. Her güncellemeyi yapmaya özen gösterin.

bu hafta topladım ben 9800x3d ve MSI x870-p li sistem. ekran kartı için 4090 düşünüyorum ama bi denk getiremedim. kutularında öyle duruyorlar. ekran kartı işinde çözdüğüm zaman ver elini 4k gaming sanırım DH daki de sendin dimi @MelihÖzer

Sistemin hayırlı olsun tekrardan hocam. Güzel sistem topladık sana

Son düzenleme:
Aralarında çok az fark var Tomahawk iyidir. M.2 yuvası 4 tane var onda. Onuda alabilirsiniz. Ayrıca BIOS güncellemesine her zaman ihtiyaç var. Her güncellemeyi yapmaya özen gösterin.

Hocam bu zamana kadar BIOS güncellemesi yapmadım. Flash belleğe dosyayı atıp mı yapıyoruz şu anda daha sistemi toplamadım fakat şimdiden bilgi sahibi olmam iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…