MSI X870-P Wi-Fi öneririm hocam. Wi-Fi özelliği var evde internet kesilir açarsın mobilden internetini bağlanırsın kullanırsın. Bluetooth özelliği var. 4 RAM slotu var 256 GB kadar destekliyor ama 4 RAM slotu sorunlu kullanmayın 2 slot iyidir. 3 tane M.2 yuvası var. PCIe 5.0 desteği var RTX 50 serisi için. Gayet güzel bir anakart. Bende kullanıyorum iyidir.
Aralarında çok az fark var Tomahawk iyidir. M2 yuvası 4 tane var onda. Onuda alabilirsiniz. Ayrıca bios güncellemesine her zaman ihtiyaç var. Her güncellemeyi yapmaya özen gösterin.
bu hafta topladım ben 9800x3d ve MSI x870-p li sistem. ekran kartı için 4090 düşünüyorum ama bi denk getiremedim. kutularında öyle duruyorlar. ekran kartı işinde çözdüğüm zaman ver elini 4k gaming sanırım DH daki de sendin dimi @MelihÖzer
bu hafta topladım ben 9800x3d ve MSI x870-p li sistem. ekran kartı için 4090 düşünüyorum ama bi denk getiremedim. kutularında öyle duruyorlar. ekran kartı işinde çözdüğüm zaman ver elini 4k gaming sanırım DH daki de sendin dimi @MelihÖzer
Aralarında çok az fark var Tomahawk iyidir. M.2 yuvası 4 tane var onda. Onuda alabilirsiniz. Ayrıca BIOS güncellemesine her zaman ihtiyaç var. Her güncellemeyi yapmaya özen gösterin.
Hocam bu zamana kadar BIOS güncellemesi yapmadım. Flash belleğe dosyayı atıp mı yapıyoruz şu anda daha sistemi toplamadım fakat şimdiden bilgi sahibi olmam iyi olur.