9800x3D sistemi MSI MAG A850GL PSU besler mi?

Hocam sistemin toplam tükettiği watt maksimum 600W. Yani 850W PSU rahat yeter.
9800x3d işlemci ile ilerleyen süreçte işlemci değişikliğine gitmeden ekran kartını yükseltmek isteyebilir. O yüzden hem ileriye dönük olması için söyledim

Herkes yeter diyor ben de biliyorum güç olarak kessinlikle yeter 850W PSU'ların hepsinde hani kullanılan ekran kartına yetecek 8x3 ve anakarta yetecek 8x2 kablo yok arkadaşlar ben bunu nasıl bağlıyıcam bunun derdindeyim ben.

Hocam yeterli kablo yoksa mecburen kablo çevirici alacaksınız. Ama bakır kablo olmasına özen gösterin. Kaliteli olsun. Biraz fazla para verin ama ısınıp erimesin.

@Ege_1903 nasıl yok? İki PCI-e kablo kullanıp birini ikili, diğerini tekli bağlayabilirsiniz.

Dediğini anlamadım dostum ekran kartına 8x2 takıp anakarta da mı 8x2 takayım o zaman yeterli olur ama geri kalan ekran kartındaki 8x1 yeri ne olacak boş mu kalıyor?

@Ege_1903 hayır. Anakart için 2 adet 8 pin EPS kabloyu kullanıp, ekran karti için de 3 soketi yine 2 adet 6+2 pin PCI-e kabloda bulunan 3 soketle besleyebilirsiniz.

@HakanYılmazzz yeterli kablo var ve konu sahibini yanlış yönlendiriyorsunuz. Ne yapmamız gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…