9800x3D ve RTX 3060 Ti ile 2K çözünürlükte Valorant 500 FPS verir mi?

Nunes

Femtopat
Daha fazla  
9800x3D ve 3060 Ti GDDR6X var. Valorant oynuyorum. 2K 500 Hz monitör alsam performansı ne olur ekran kartı ile?

9800x3D ve 3060 Ti GDDR6X var. Valorant oynuyorum. 2K 500 Hz monitör alsam performansı ne olur ekran kartı ile?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p için durum böyle. Ek olarak aynı özelliğe sahip her bilgisayar aynı FPS değerini alamayabilir. Valorant gibi bir oyunda özellikle bazen sistemi az kullanması gibi durumlar var. Pratikte 400+ alabilmelisin.

1080p kalmam daha mı iyi o zaman?

1080p kalmam daha mı iyi o zaman?

Bilemiyorum hocam dediğim gibi Valorant gibi bir oyunda kaç FPS alacağınız her cihazda aynı olmaz. Şimdi alırsınız derim alamaz yanlış bilgi vermiş olurum. Çözünürlük yükseltince sonuçta ekstra yük GPU'ya biniyor 1080p de kalması daha stabil olur sizin istediğiniz değeri karşılar.

Adamda 9800x3D ve 3060 Ti var ki 2K için zaten iyi ikili, sırf Valorant için 1080P'ye düşmeye asla değmez. 2K 500 Hz al geç bir gün ağır oyunlarda ekran kartı yetmezse değiştirebilirsin işlemci kurtarıyor.

Valorant'ta 1080p'den 2k'ya çekince FPS'te çok bir fark olmuyor. İşlemcin güçlü ve oyunda işlemci tabanlı zaten, 500 FPS rahat alırsın.

2K 24.5 inç monitör çok az var zaten. 27 inç monitörler de bana göre FPS oyunları için fazla. 1080p yüksek Hz almak daha mantıklı.
Çok mu büyük olur 27" hocam? alışılmaz mı?

Adamda 9800x3D ve 3060 Ti var ki 2K için zaten iyi ikili, sırf Valorant için 1080P'ye düşmeye asla değmez. 2K 500 Hz al geç bir gün ağır oyunlarda ekran kartı yetmezse değiştirebilirsin işlemci kurtarıyor.

Şu an 360 Hz IPS 1080p ile oynuyorum ama 2K hoş gözüküyor. O yüzden geçeyim dedim. İleride nasip olursa 5070 Super vs düşünüyorum.

Çok mu büyük olur 27" hocam? Alışılmaz mı?

Hocam alışırsınız tabii ki, sadece ben tercih etmiyorum. Fazla büyük geliyor. Sadece Valorant oynacağınızı düşündüğüm için demiştim onu. Eğer farklı oyun oynayacaksanız 27" 2K tercih edin.

Şu an 360 Hz IPS 1080p ile oynuyorum ama 2K hoş gözüküyor. O yüzden geçeyim dedim. İleride nasip olursa 5070 Super vs düşünüyorum.

O zaman 2K bakın kesin olarak. 9070XT de tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu monitörler.

Sadece Valorant oynuyorum üstadım. Bazen de Battlefield oynarım. OLED çok güzel gözüküyor ve tepkime süresi çok iyi. 27" alışılmaz mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…