985MB download 40 MB upload ile yayın açılır mı?

efecankzl

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yukarıda yazdığım gibi bu internetle Kick platformunda kaliteli akıcı yayın yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok zor hocam. Yani 1080p özelinde ortalama bir yayın için en az 5 mbps bitrate ihtiyacın var. Anca 360p olur yani zor. Update hızı daha mühim bu konuda.

Çok zor hocam. Yani 1080p özelinde ortalama bir yayın için en az 5 mbps bitrate ihtiyacın var. Anca 360p olur yani zor. Update hızı daha mühim bu konuda.
Hocam güldüm biraz kskdkskdks yayının acilacaginin ben de farkındayım sadece kaç bitrate vermeliyim onun ortasını bulamıyorum çok versem oyuna felan yetmeyecek az versem kaliteli yayın olmayacak

Hocam güldüm biraz kskdkskdks yayının acilacaginin ben de farkındayım sadece kaç bitrate vermeliyim onun ortasını bulamıyorum çok versem oyuna felan yetmeyecek az versem kaliteli yayın olmayacak
6000-8000 bitrate aralığı yeterlidir.

Yani oyunlu bir yayın için düşünürsek bu sefer 8 mbps falan upload lazım. 500-1000 falan vermen lazım hocam bitrate yani bilmiyorum çok zor iş Bulgur gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…