Çözüldü 987 rpm CPU fanı fazla gürültü çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EizenBS

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden yardım istemiştim ve sorunum ekran kartım çok ses çıkartıyor tarzı bir yardım idi. Fakat şimdi bakınca 0 RPM ile çalıştığını fark ettim ve CPU fanımın 987 RPM ile çalıştığını fark ettim boşta iken. Sizce bu değerler normal mi veya 987 RPM CPU fanı çok fazla gürültü çıkartır mı?

Normal. Fan'a göre değişiyor, nasıl bir fan olduğunu (Frisby, Rampage gibi kalitesiz fan) bilemiyorum ancak 987 RPM düşük, sistem boşta olduğu için de fan silent moddadır. Ses çıkarmaması gerekiyor, ses çıkardığı için mi şikayetçisiniz?

Normal. Fan'a göre değişiyor, nasıl bir fan olduğunu (Frisby, Rampage gibi kalitesiz fan) bilemiyorum ancak 987 RPM düşük, sistem boşta olduğu için de fan silent moddadır. Ses çıkarmaması gerekiyor, ses çıkardığı için mi şikayetçisiniz?

Evet bir şeyler ses çıkartıyor ama fan mı ses çıkartıyor bilmiyorum. İsterseniz daha rahat anlayabilmeniz için fan özelliklerimi yazayım.
GPU: RX 590.
CPU fan: Ryzen 5 2600 Wraith Stealth.
Kasa fanı: Bilmediğim bir marka fakat onu çıkartınca bu ses hala devam ediyor.
Ve gariptir ki kasanın üstüne bastırınca bu ses azalıyor...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı