qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #11 Aşağı doğru in bak hangisi kullanıyor diye. CPU olsa dgen.exe virüsü diyecektim.
Akureyri Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 8 29 Ağustos 2014 #12 veli dedi: çalıştır>cmd>services.msc hızlı getir devre dışı bırak aynı şekilde web search devre dışı bırak devamlı oluyorsa bunu dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bu sorunu çözdü.
veli dedi: çalıştır>cmd>services.msc hızlı getir devre dışı bırak aynı şekilde web search devre dışı bırak devamlı oluyorsa bunu dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bu sorunu çözdü.
İsmail23 Hectopat Katılım 28 Haziran 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #13 bende disk sabit durmuyor azalıp yükseliyor denilen herşeyi denedim :/
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #14 RapX dedi: Resimde de gördüğünüz gibi işlemci %6, RAM %24 kullanılırken hard disk %99 sebebi nedir? Ayrıca bir dosya aktarımı veya internetten bir dosya da indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bak oraya disk neredeyse tüm uygulamalar 0.1 MB kullanıyor. Sen diskin Full olmasına değil de hepsinin az olmasına şaşır bence CPU %6 RAM %24. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2022
RapX dedi: Resimde de gördüğünüz gibi işlemci %6, RAM %24 kullanılırken hard disk %99 sebebi nedir? Ayrıca bir dosya aktarımı veya internetten bir dosya da indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bak oraya disk neredeyse tüm uygulamalar 0.1 MB kullanıyor. Sen diskin Full olmasına değil de hepsinin az olmasına şaşır bence CPU %6 RAM %24.