E erentokmak Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Merhaba, ekran kartım fan hızını kendi ayarlıyor. Bu hız %99 yukte 72 gibi ben bunu kendim 77 78 gibi ayarlıyorum sıcaklık 2 ila 3 derece düşüyor. Bu hızda kullanmanın zararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2020
Merhaba, ekran kartım fan hızını kendi ayarlıyor. Bu hız %99 yukte 72 gibi ben bunu kendim 77 78 gibi ayarlıyorum sıcaklık 2 ila 3 derece düşüyor. Bu hızda kullanmanın zararı olur mu?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 13 Aralık 2020 #2 Hayır fakat fanın ömrü kısalır tam yükte çalıştığı için ama o sıcaklıklara ulaşıyorsa mecbur fanın tamamen kendisini kullanması lazım sorun olmaz yani
Hayır fakat fanın ömrü kısalır tam yükte çalıştığı için ama o sıcaklıklara ulaşıyorsa mecbur fanın tamamen kendisini kullanması lazım sorun olmaz yani
E erentokmak Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Akkuşlu dedi: Hayır fakat fanın ömrü kısalır tam yükte çalıştığı için ama o sıcaklıklara ulaşıyorsa mecbur fanın tamamen kendisini kullanması lazım sorun olmaz Genişletmek için tıkla... merhabalar başlığı kendi değiştirmiş galiba 99 hızda degilde 80 85 arası birde 72 derece 99 yuk için nasıl bi derece ekran kartım iki fanlı Akkuşlu dedi: Hayır fakat fanın ömrü kısalır tam yükte çalıştığı için ama o sıcaklıklara ulaşıyorsa mecbur fanın tamamen kendisini kullanması lazım sorun olmaz yani Genişletmek için tıkla... Sizce sicakliklar cok mu Son düzenleme: 13 Aralık 2020
Akkuşlu dedi: Hayır fakat fanın ömrü kısalır tam yükte çalıştığı için ama o sıcaklıklara ulaşıyorsa mecbur fanın tamamen kendisini kullanması lazım sorun olmaz Genişletmek için tıkla... merhabalar başlığı kendi değiştirmiş galiba 99 hızda degilde 80 85 arası birde 72 derece 99 yuk için nasıl bi derece ekran kartım iki fanlı Akkuşlu dedi: Hayır fakat fanın ömrü kısalır tam yükte çalıştığı için ama o sıcaklıklara ulaşıyorsa mecbur fanın tamamen kendisini kullanması lazım sorun olmaz yani Genişletmek için tıkla... Sizce sicakliklar cok mu