Arkadaşlar merhaba. Öğrenciyim, üniversite için araba bakıyorum. Passat baktım 1999 model 1.8t fakat kronik sorunlarından ve fazla yakmasından endişeliyim. Ne düşünüyorsunuz? Linkini aşağıya koyuyorum. Bütçem 250-320k önerilerinizi bekliyorum.
Bu bütçede daha güvenli limanlara yanaşmakta fayda var bence. Corolla olur, Punto olur, Clio olur... Bu tarz bir araç aldığınızda masrafı bitmeyecek çünkü. Yaş fazla, KM yüksek, otomatik üstelik. Bilmiyorum hocam, ben öğrenci olarak tercih etmezdim.
@GKD Kilometresi yaşına göre iyi gayet ama yorumuna katılıyorum 30 yıllık araba fena yakar ve kim bilir ne kadar sorunu vardır. O kadar temiz olmasına da inanmıyorum ben Adana arabası taklası bile vardır bunun.
@GKD Kilometresi yaşına göre iyi gayet ama yorumuna katılıyorum 30 yıllık araba fena yakar ve kim bilir ne kadar sorunu vardır. O kadar temiz olmasınada inanmıyorum ben Adana arabası taklası bile vardır bunun.
Bu bütçede daha güvenli limanlara yanaşmakta fayda var bence. Corolla olur, Punto olur, Clio olur... Bu tarz bir araç aldığınızda masrafı bitmeyecek çünkü. Yaş fazla, km yüksek, otomatik üstelik. Bilmiyorum hocam, ben öğrenci olarak tercih etmezdim.
Sol kasalar iyidir, biraz bütçeyi zorlar ama muhtemelen. Efsane kasalar olabilir ancak konfor ve güvenlikten feragat etmeniz lazım. Sorunsuzluk olarak harika araba ama.
Arkadaşlar merhaba. Öğrenciyim, üniversite için araba bakıyorum. Passat baktım 1999 model 1.8t fakat kronik sorunlarından ve fazla yakmasından endişeliyim. Ne düşünüyorsunuz? Linkini aşağıya koyuyorum. Bütçem 250-320k önerilerinizi bekliyorum.