TheCaspian
Hectopat
Daha fazla  

- Anakart
- asus tuf b550
Herkese selam, şu an sistemimde Samsung 970 EVO var 5.yılına giriyor ve güncellemek istiyorum sizce 990 EVO Plus alınır mı? Ürüne sıcak bakıyorum fakat DRAM'siz olması nedeniyle kafamda soru işaretleri var. Bu ürünü almalı mıyım ? Yoksa bütçe arttırıp Samsung 990 Pro modelini mi almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Not: Samsung dışındakileri SSD'lere çok sıcak bakmıyorum fakat gerçekten iyi bir modelse düşünebilirim.

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

Not: Samsung dışındakileri SSD'lere çok sıcak bakmıyorum fakat gerçekten iyi bir modelse düşünebilirim.
Samsung 1TB 990 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 7150MB / Yazma Hızı 6300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 1TB 990 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 7150MB / Yazma Hızı 6300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
				 www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com
				Samsung 1TB 990 PRO NVMe2.0 SSD (Okuma Hızı 7450MB / Yazma Hızı 6900MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 1TB 990 PRO NVMe2.0  SSD (Okuma Hızı 7450MB / Yazma Hızı 6900MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
				 www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com