NorthPron Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #1 Yeni yüksek segment bir PC topladım fakat 33 saniyede açılıyor ve hatta bazen ışıkları yanmasına rağmen açılmıyor ve kapatıp tekrar açmam gerekiyor. SSD olarak 990 Pro var HDD ise modelini bilmediğim bir Seagate var.
Yeni yüksek segment bir PC topladım fakat 33 saniyede açılıyor ve hatta bazen ışıkları yanmasına rağmen açılmıyor ve kapatıp tekrar açmam gerekiyor. SSD olarak 990 Pro var HDD ise modelini bilmediğim bir Seagate var.
Çözüm GFYT 15 Nisan 2024 NorthPron dedi: Evet öyle. Genişletmek için tıkla... AMD EXPO veya XMP acıksa kapatın. Ayrıca mcr ayarını acıkta kullanın. ( Memory context restore)
NorthPron dedi: Evet öyle. Genişletmek için tıkla... AMD EXPO veya XMP acıksa kapatın. Ayrıca mcr ayarını acıkta kullanın. ( Memory context restore)
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.087 Makaleler 1 Çözümler 571 15 Nisan 2024 #11 NorthPron dedi: Evet öyle. Genişletmek için tıkla... AMD EXPO veya XMP acıksa kapatın. Ayrıca mcr ayarını acıkta kullanın. ( Memory context restore) Artı 0 Eksi Çözüm
NorthPron dedi: Evet öyle. Genişletmek için tıkla... AMD EXPO veya XMP acıksa kapatın. Ayrıca mcr ayarını acıkta kullanın. ( Memory context restore)
KS KS NorthPron Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #12 GFYT dedi: AMD EXPO veya XMP acıksa kapatın. Ayrıca mcr ayarını acıkta kullanın. ( Memory context restore) Genişletmek için tıkla... XMP kapalı fakat diğer ayarları nasıl yapacağımı bilmiyorum. GFYT dedi: AMD EXPO veya XMP acıksa kapatın. Ayrıca mcr ayarını acıkta kullanın. ( Memory context restore) Genişletmek için tıkla... Şimdi yapabildim ve gerçekten fark etti çok teşekkürler. Son düzenleme: 15 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: AMD EXPO veya XMP acıksa kapatın. Ayrıca mcr ayarını acıkta kullanın. ( Memory context restore) Genişletmek için tıkla... XMP kapalı fakat diğer ayarları nasıl yapacağımı bilmiyorum. GFYT dedi: AMD EXPO veya XMP acıksa kapatın. Ayrıca mcr ayarını acıkta kullanın. ( Memory context restore) Genişletmek için tıkla... Şimdi yapabildim ve gerçekten fark etti çok teşekkürler.