Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 3 Ocak 2020 #11 sterao dedi: çok fazla sistemlerden anlayan biri degilim sistemi topladım kullaniyorum hani bi danişmak istedin nasil sistemdir diye ram 2133 mhz de çalişiyor 3200 mhz nasıl alirim bi yardimci olursaniz Genişletmek için tıkla... Hocam anakart biosa girin xmp açın kaydedip çıkıp sorun çözülür.
sterao dedi: çok fazla sistemlerden anlayan biri degilim sistemi topladım kullaniyorum hani bi danişmak istedin nasil sistemdir diye ram 2133 mhz de çalişiyor 3200 mhz nasıl alirim bi yardimci olursaniz Genişletmek için tıkla... Hocam anakart biosa girin xmp açın kaydedip çıkıp sorun çözülür.
sterao Hectopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2020 #12 Nakerosu dedi: Hocam anakart biosa girin xmp açın kaydedip çıkıp sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Nakerosu dedi: Hocam anakart biosa girin xmp açın kaydedip çıkıp sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... teşekkürler