Computer Sosyal Hectopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #1 Overclock nasıl yapabilirim? Anakarta işlemciye ve ekran kartına detaylıca bilgi verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. i9-9900K MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio MSI MPG Z390 GAMING PRO Carbon AC 850W full modüler PSU Bilgi edinmek amacı ile soruyorum ve detaylıca bilgi edinmek istiyorum.
Overclock nasıl yapabilirim? Anakarta işlemciye ve ekran kartına detaylıca bilgi verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. i9-9900K MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio MSI MPG Z390 GAMING PRO Carbon AC 850W full modüler PSU Bilgi edinmek amacı ile soruyorum ve detaylıca bilgi edinmek istiyorum.
T Tufantopuz Hectopat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #2 Pc'den çok anlamıyorsan bence bilen birine yaptırman daha iyi olur sonradan üzülmemen için.
Computer Sosyal Hectopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #3 Tufantopuz dedi: Pc'den çok anlamıyorsan bence bilen birine yaptırman daha iyi olur sonradan üzülmemen için. Genişletmek için tıkla... Bıos Overclock bölümü üzerinden olduğunu biliyorum ancak hangi kısımda hangi verileri yazmam gerektiğini pek emin değilim işlemci hızını 5000 yapmak gerekiyor ancak ince ayarlardan pek bilgim yok eğer biliyorsanız detaylıca belirtirseniz yaparım
Tufantopuz dedi: Pc'den çok anlamıyorsan bence bilen birine yaptırman daha iyi olur sonradan üzülmemen için. Genişletmek için tıkla... Bıos Overclock bölümü üzerinden olduğunu biliyorum ancak hangi kısımda hangi verileri yazmam gerektiğini pek emin değilim işlemci hızını 5000 yapmak gerekiyor ancak ince ayarlardan pek bilgim yok eğer biliyorsanız detaylıca belirtirseniz yaparım